Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Prostomariia, шо?)без лoxа і жизнь плоха?)Да хай подавляться тими 500грн.шоб їм на лікування пішли.
Тепер будеш знати.В мене колись племінниця так само попала.Я писала))
Так там дівчинка разом навчалась,і ума не хватило,перш позвонить,а не слать гроші.
"Наші" люди вже в Європі промишляють.
Мені дзвонив з "СБ літовського банку" і намагався своєю простотою заіпать мою наглість. Я над ним, хвилин десять знущався. А потім, кажу:
- Ця х*рня, що ти мені намагаєшся впарити, вже мабуть, років 5-7 в Україні, а ти мабуть новачок, раз не розумієш, що я тебе тролю...
Він, трохи помовчав, а потім каже:
- По-моєму 8 років...
І бросив слухавку.

"Наші" люди вже в Європі промишляють.
Мені дзвонив з "СБ літовського банку" і намагався своєю простотою заіпать мою наглість. Я над ним, хвилин десять знущався. А потім, кажу:
- Ця х*рня, що ти мені намагаєшся впарити, вже мабуть, років 5-7 в Україні, а ти мабуть новачок, раз не розумієш, що я тебе тролю...
Він, трохи помовчав, а потім каже:
- По-моєму 8 років...
І бросив слухавку.
Моей уже 3 раза звонили?
Из разных польских банков,то у неё сняли 500 злотых,то 300? последний раз говорят сняли 800 она говорит нет карты в этом этом банке и у меня вообще на счету 10 злотых,так сказали иди на х*р бомжичка???
А мне ни разу) тошо я молодец ?

IMG_20221007_172620.webp
Добре утро))??

У мене їх три стоїть)) Зараз же тільки через нього усі сайти..там треба підтвердження входу через смс ..угу...в рельсу хіба що :spiteful:
Правильно.
Через смс.
Якби номер був неактивний, тобі ніяких смс не пропонувало б.

Така погодка, тільки шашличок смажити?

Моей уже 3 раза звонили?
Из разных польских банков,то у неё сняли 500 злотых,то 300? последний раз говорят сняли 800 она говорит нет карты в этом этом банке и у меня вообще на счету 10 злотых,так сказали иди на х*р бомжичка???
А мне ни разу) тошо я молодец ?
Переглянути вкладення 123641

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі