Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139167
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Схожа на смайлика ,що раніше скидав з бантиком??
Схожа на смайлика ,що раніше скидав з бантиком??
Батрачит наверное,как он говорит,,как будто его в карты проигроли,,?Банда, а внучка где дели?
До свідання?добрий ранок
![]()
Не встигаєш ліпити?До свідання?
Всім іншим здрастє)?
Коли цей народ перестане жрать?)??
Госпаді,як останній раз їдять)?

Мені навіть стидно було сфотографувати)?Пусто.Я два дні сама робила,так продала все)?Не встигаєш ліпити?![]()
Не дають жінці відпочитиМені навіть стидно було сфотографувати)?Пусто.Я два дні сама робила,так продала все)?
І опять набралась заказів)
Сьогодні приїздив власник приміщення)В нього є доступ до камер спостереження.Каже ,Аня а ви коли небудь відпочиваєте?)?Коли не гляну,ви в магазині)Кажу,відпочиваю)Ночую вдома)???Жінка в Германії теж його.Затарився,по їв і погнав)

По пекла пальці)??Буду вдома.Є заміна,хай працюють.Уже хочу відпочити)Тай "ревізор"їде в гості,нада парядки наводить) ?Не дають жінці відпочити
Щоб в тебе ручки не боліли?
Дуже?По пекла пальці)??Буду вдома.Є заміна,хай працюють.Уже хочу відпочити)Тай "ревізор"їде в гості,нада парядки наводить) ?
Да нормально)Вулдирі здулись,тепер скрізь зачипляюсь,бо права рука.Заклеїла і норм.А ліпити в рукавичках не можу.Буду відпочивати.
Лікуй вулдирі і вже відпочивай.Да нормально)Вулдирі здулись,тепер скрізь зачипляюсь,бо права рука.Заклеїла і норм.А ліпити в рукавичках не можу.Буду відпочивати.
Пару днів,і в бой)?Лікуй вулдирі і вже відпочивай.
Давно не булоБанда, а внучка где дели?
По пекла пальці)??Буду вдома.Є заміна,хай працюють.Уже хочу відпочити)Тай "ревізор"їде в гості,нада парядки наводить) ?
Люди мажуть руки кремом?А я виключно кипящим маслом)?Давно не було
куди всунула їх вже?
Привіт всім ?
Легкого понеділка ?
?добрий, будь обережнаЛюди мажуть руки кремом?А я виключно кипящим маслом)?
Добрий ранок)???
Нарешті я виспалась)
Всім добрий ранок!??
![]()
Нічого такого??добрий, будь обережна
шо вчора зробив таке Валєрка?