Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ти моську кривиш, я купувала не ліпилаОоо,хоч попробувала якто їх ліпити)??
DIVULYA, а що означає апнув тему??Я деградірую?

От ледаще.Ужас.Що ж то за суп з покупних пельмєнь?Щей напевно в Єрмоліно купувала)Шо ти моську кривиш, я купувала не ліпила
Апнув, мабуть підняв вверх
Ааа,ну я уже вспіла опозоритись)?Підняв тему
Та прямАаа,ну я уже вспіла опозоритись)?
Та ладно)Не привикати)?Та прям
Як опіки?Та ладно)Не привикати)?
?зварила ,їла, про тебе згадувала?
От ледаще.Ужас.Що ж то за суп з покупних пельмєнь?Щей напевно в Єрмоліно купувала)
та закрились вони у нас?брала дорожчі? хочуть мене по міру пустить..Сушу)?Я балдєю на балконі,загараю)Як опіки?
Що будеш робити?та закрились вони у нас?брала дорожчі? хочуть мене по міру пустить..
Сьогодні кабачки приїхали, то ж мені є чим займатись![]()
Вчора зайшла в новус.Ніколи не звертала увагу на ціну напівфабрикатів,чесно охрєнєла.Дорожче чим у нас)та закрились вони у нас?брала дорожчі? хочуть мене по міру пустить..
Сьогодні кабачки приїхали, то ж мені є чим займатись![]()
Дєд,я б так широко рот не розкривала)?Ато зуби можуть випасти?
Бачила рецепт рулет зробити з них з плавленим сиром, тобуде завтра, а сьогодні трохи запечу в духовці, Кубіками маленькі зроблю в морозилку, ікру ще рано варитиЩо будеш робити?
Кришок купила для закривання??Бачила рецепт рулет зробити з них з плавленим сиром, тобуде завтра, а сьогодні трохи запечу в духовці, Кубіками маленькі зроблю в морозилку, ікру ще рано варити
Вчора зайшла в новус.Ніколи не звертала увагу на ціну напівфабрикатів,чесно охрєнєла.Дорожче чим у нас)
так в тебе переоцінка?Дєд,я б так широко рот не розкривала)?Ато зуби можуть випасти?

Фаршировані не хочеш зробити?Бачила рецепт рулет зробити з них з плавленим сиром, тобуде завтра, а сьогодні трохи запечу в духовці, Кубіками маленькі зроблю в морозилку, ікру ще рано варити
Манав я твої пілімєніто поїж
![]()