Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Dusha?, а ну не панікувати бо підеш паритись!Як Свобода пише,,почула,?,,

Незнаю,чи залежить від регіону.Але в мене вся родина військовозобов'язані.І їх визивали б.Можливо не все так критично.У нас тиша і спокій.Сонце.

Всё...звиздец...РФ танки и камазы стоят у нас на окружной, на клочках, где таможня...
IMG-36a71d8031d788a7fc2a07cc87a19897-V.webp

Я вже походу виздоровіла від шоку(((Царь не очєнь?Цілу ніч відпоювала.В мене тута війна з короною!

Коли??????
Всё будет хорошо. Должно быть. Бережем себя и близких.
Солнечное небо, дай Боженька, чтобы на этом всё и закончилось.

Скажіть будь ласка ,як працюють кредитні зобов'язання під час військового стану .Дають якийсь спокій з колекторськими дзвінками. Чи мають право забирати майно за борги??

Скажіть будь ласка ,як працюють кредитні зобов'язання під час військового стану .
Вони вам треба?
Шліть всіх.
Скажіть будь ласка ,як працюють кредитні зобов'язання під час військового стану .Дають якийсь спокій з колекторськими дзвінками. Чи мають право забирати майно за борги??
Ніхто у вас нічого не забере.
Сміло всіх в сад

Господи,да на хрен вам ці зобов'язання.От я б ще за кредити думала)))
Десять баллов тебе из пяти за такой комментарий?. Я вот ещё вчера вечером думала, что сегодня чуть чуть денег привату кину. А теперь думаю, что обойдутся, от слова совсем.

Десять баллов тебе из пяти за такой комментарий?. Я вот ещё вчера вечером думала, что сегодня чуть чуть денег привату кину. А теперь думаю, что обойдутся, от слова совсем.
Бо реально блін,очі болять читати.Люди думають як виїхати,пішки йдуть.А вони за кредитні зобов'язання.Капец просто.

Бо реально блін,очі болять читати.Люди думають як виїхати,пішки йдуть.А вони за кредитні зобов'язання.Капец просто.
Може людина сердобольна, переживает, если долг не вернёт, то не дадут уехать или чего то заберут.

Девочки, це шото...даже не знаю как выразиться без мата...смотрю в окно, а там люди прут на своих плечах мешки с луком и картошкой?

Девочки, це шото...даже не знаю как выразиться без мата...смотрю в окно, а там люди прут на своих плечах мешки с луком и картошкой?
Валя,я солі купить не можу)))?А вдома посолить блін їду нема чим.Це кошмар.

???Та да.Я приїхала тож як бомж)))?Все осталось в Києві)І хай там остається)))Хай забирають.
Хай вдавляться падлюки...)))
Валя,я солі купить не можу)))?А вдома посолить блін їду нема чим.Це кошмар.
Аня, соль - це белая смерть, нашо воно тоби...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі