Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нет)Вертаєшся?)
Всё будет хорошо. Должно быть. Бережем себя и близких.Я вже походу виздоровіла від шоку(((Царь не очєнь?Цілу ніч відпоювала.В мене тута війна з короною!
Коли??????
Господи,да на хрен вам ці зобов'язання.От я б ще за кредити думала)))Скажіть будь ласка ,як працюють кредитні зобов'язання під час військового стану .
Вони вам треба?Скажіть будь ласка ,як працюють кредитні зобов'язання під час військового стану .
Ніхто у вас нічого не забере.Скажіть будь ласка ,як працюють кредитні зобов'язання під час військового стану .Дають якийсь спокій з колекторськими дзвінками. Чи мають право забирати майно за борги??
Десять баллов тебе из пяти за такой комментарий?. Я вот ещё вчера вечером думала, что сегодня чуть чуть денег привату кину. А теперь думаю, что обойдутся, от слова совсем.Господи,да на хрен вам ці зобов'язання.От я б ще за кредити думала)))
Бо реально блін,очі болять читати.Люди думають як виїхати,пішки йдуть.А вони за кредитні зобов'язання.Капец просто.Десять баллов тебе из пяти за такой комментарий?. Я вот ещё вчера вечером думала, что сегодня чуть чуть денег привату кину. А теперь думаю, что обойдутся, от слова совсем.
Може людина сердобольна, переживает, если долг не вернёт, то не дадут уехать или чего то заберут.Бо реально блін,очі болять читати.Люди думають як виїхати,пішки йдуть.А вони за кредитні зобов'язання.Капец просто.
???Та да.Я приїхала тож як бомж)))?Все осталось в Києві)І хай там остається)))Хай забирають.Може людина сердобольна, переживает, если долг не вернёт, то не дадут уехать или чего то заберут.
Валя,я солі купить не можу)))?А вдома посолить блін їду нема чим.Це кошмар.Девочки, це шото...даже не знаю как выразиться без мата...смотрю в окно, а там люди прут на своих плечах мешки с луком и картошкой?
Хай вдавляться падлюки...)))???Та да.Я приїхала тож як бомж)))?Все осталось в Києві)І хай там остається)))Хай забирають.
Аня, соль - це белая смерть, нашо воно тоби...Валя,я солі купить не можу)))?А вдома посолить блін їду нема чим.Це кошмар.
Я м'яса хочу жареного)))?Хай вдавляться падлюки...)))
Аня, соль - це белая смерть, нашо воно тоби...
А я хочу стейк?? с соусом из клюквы?Я м'яса хочу жареного)))?
Зараза)))??А я хочу стейк?? с соусом из клюквы?