Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
У нас все нормально)Зараз я обійду все місто,щоб знайти магаз де можна солі купить)))А так все норм.Тепло.Черги скрізь .Я ж умніца в 5.30 лавешку по знімала)))?
Аня, ты шо за шпиен такой...откуда знала про нападение в такую рань, а... ?

Господи,да на хрен вам ці зобов'язання.От я б ще за кредити думала)))

Бо реально блін,очі болять читати.Люди думають як виїхати,пішки йдуть.А вони за кредитні зобов'язання.Капец просто.
Я вірю що війна триватиме не довго і ми обов'язково переможемо і тоді знову розпочнеться війна з колекторами. Тому я хочу знати ,як працює закон . Чи можливий варіант списання всіх боргів через війну, чи можуть вони накладати штрафи. Вони ж захочуть заробити на нас через те що ми не знаємо наших прав. Я також можу ділитись відео про те ,що коїться у Франківську. Але не сію паніку, я на роботі, і ми маємо те ,що маємо.І хочу знати свої варіанти виходячи з даної ситуації.Тому не варто критикувати людей виходячи з особисто свого душевного стану

Аня, ты шо за шпиен такой...откуда знала про нападение в такую рань, а... ?
Скрізь свої люди)))?Я ж казала що всі військовозобов'язані,і все знають)))?
Я зараз вріжу)))?
Давай фуру підганяй на Ягодин)))Мені тут 80 км і я на мєстє)))?

Я вірю що війна триватиме не довго і ми обов'язково переможемо і тоді знову розпочнеться війна з колекторами. Тому я хочу знати ,як працює закон . Чи можливий варіант списання всіх боргів через війну, чи можуть вони накладати штрафи. Вони ж захочуть заробити на нас через те що ми не знаємо наших прав. Я також можу ділитись відео про те ,що коїться у Франківську. Але не сію паніку, я на роботі, і ми маємо те ,що маємо.І хочу знати свої варіанти виходячи з даної ситуації.Тому не варто критикувати людей виходячи з особисто свого душевного стану
Долги не спишут
Скрізь свої люди)))?Я ж казала що всі військовозобов'язані,і все знають)))?

Я зараз вріжу)))?
Давай фуру підганяй на Ягодин)))Мені тут 80 км і я на мєстє)))?
У меня и соль есть:smoke:

Хорошо, что Вы на работе...Вас никто не критикует, немного удивились что Вас такие вопросы беспокоят в такой момент...хотите знать, что Вас ждёт, так почитайте пресловутый антиколлекторский закон. Там всё чёрным по белому написано.

Скажіть будь ласка ,як працюють кредитні зобов'язання під час військового стану .Дають якийсь спокій з колекторськими дзвінками. Чи мають право забирати майно за борги??
Ні, не будуть. Зараз проблеми будуть з судами та іншим....

IMG_20220224_100641.webp

В так під кожним магазом)А мені кіло солі всього на всього треба)???

Валя,я солі купить не можу)))?А вдома посолить блін їду нема чим.Це кошмар.
В нас в магазах полиці пусті:facepalm:Хотіла Царю печива галетного купити,нема нічого?В аптеці черга така,що звізд€ц,гребуть все підряд((((Я в шоці?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі