Разговаривать им.
Без всяких этих непонятных намеков в стиле "сегодня Марс в Сатурне..." А потом "я жи тибе намекала, я не хочу в тот ресторан, я хочу в другой и в кинотиятр перехотела..."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Разговаривать им.
???????????? Нє ну це вже перебор
? Не бить, а контактуватьА зачем по груди бить?![]()
Во капризные?....ужас..... ещё и Марс впутывают.Разговаривать им.
Без всяких этих непонятных намеков в стиле "сегодня Марс в Сатурне..." А потом "я жи тибе намекала, я не хочу в тот ресторан, я хочу в другой и в кинотиятр перехотела..."
ФантазьорРазговаривать им.

Можливо я щось не зовсім вірно зрозумів, але "ляснути" - Ударяти, бити долонею, чим-небудь м'яким або по м'якому, видаючи специфічні звуки. (с) тлумачний словник? Не бить, а контактувать
Угу, ми ж зовсім різні, в цьому наша прєлєстьФантазьор![]()
Это она выкручиваетсяМожливо я щось не зовсім вірно зрозумів, але "ляснути" - Ударяти, бити долонею, чим-небудь м'яким або по м'якому, видаючи специфічні звуки. (с) тлумачний словник
Перших півроку нас важко зрозуміти,а потім норм.)Можливо я щось не зовсім вірно зрозумів, але "ляснути" - Ударяти, бити долонею, чим-небудь м'яким або по м'якому, видаючи специфічні звуки. (с) тлумачний словник
Хоспадє, та я просто не дописала с*ськи жмакать..Можливо я щось не зовсім вірно зрозумів, але "ляснути" - Ударяти, бити долонею, чим-небудь м'яким або по м'якому, видаючи специфічні звуки. (с) тлумачний словник
Пфф. Я так... С прошлой мадам расстался. С командировки 400 км, потом к ней 120 на Валентина...Фантазьор![]()
Машканевменяшка вернулась
![]()

? Шо є вкусніньке??Ходи мала будем "контактувать" ?
![]()
Ходи - тобі сподобається, жуб даю? Шо є вкусніньке??

Мммммм? Нямка?Ходи - тобі сподобається, жуб даю
![]()