Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Там така свадьба,як я нєвєста)))?Ти чого не йдеш??....нагода відірватись....?
Женять пенсіонерів???Там така свадьба,як я нєвєста)))?
Одні пенсіонери)))
Умничка. Меня вчера моя малая заставила колоски плести. Говорю ей: :я не помню да и не умею" , а она: "не ври! Я помню как ты классно плетешь". Пришлось вспоминать. Справилась. Фотоотчёта нет
Шо там вспоминать)))?Умничка. Меня вчера моя малая заставила колоски плести. Говорю ей: :я не помню да и не умею" , а она: "не ври! Я помню как ты классно плетешь". Пришлось вспоминать. Справилась. Фотоотчёта нет
Ну я в последний раз этим занималась около двух лет назад, вродеШо там впоминать)))?
)Ти тоже ниче такПогодка яка классна?
Жінки, ви небезпечні створіння![]()
![]()
А нєфіг нам сивину у волосся додавати???Как говорится: "ЗНАЙ НАШИХ!!!"Жінки, ви небезпечні створіння![]()
![]()

Виговорилась??
У нас після 30 вжеА нєфіг нам сивину у волосся додавати???
сивіє голова, так що не трябо лалала
бліни іди робиЄсть робити бліни???У нас після 30 вжесивіє голова, так що не трябо лалала
бліни іди роби
Меня колбасило знатно... Вторая через 2 недели ... аминь ???Pfizer
Мне тоже было страшновато. Напугали, что вторую многие хуже переносят. У меня и у мамы, тьфу-тьфу-тьфу, все норм. Рука немного болит. А так все отлично.
Ти головне не забудь так як з першою зробити?Меня колбасило знатно... Вторая через 2 недели ... аминь ???
Добре єЄсть робити бліни???
Такі всі командіри стали???

? ? ?Я, если выхода уже не будет, вакцинируюсь .......а так я против этого.
Все хватить.Бо зараз ще переругаємось через ці вакцини)))?

Говорят нужно Метаксой запивать ? ? ? А я тогда водка/пиво ???Ти головне не забудь так як з першою зробити?