Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Попробуй ще так???
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :blum1:

99c3a4799695d4cee81c1f1447c7996f.jpg

Ну ти ж поняла шо я з сарказмом.
Ментальність наша така, дитині до року більше 10 разів вакцинують, більшість мамок дає згоду, а тут прям ціле протистояння влаштовують, чіп для контроля внесуть, монєтки липнуть?? хух
Бісять ще ті, хто більше всих кричав ні, ні уже вакциновані???
То кожної людина справа, хоче нехай вводить, просто ж ніяк наш народ не заохотиш, приходиться тільки через якісь ограніченія??
это все так, но те вакцины, проверены временем, а тут 1,5 года и вакцина, и сразу на людях,а что будет лет через несколько, тем более при вакцинации ты подписываешь, что добровольно идешь на этот шаг, что по сути на данном этапе не является таковым...
Где это у вас?:oops: Это же и у нас?:rolleyes: смотрю за окно, а там пипец - не солнечно, можно сказать брррррр, как не солнечно
у нас солнышко, красота, а я снова на сутках....

это все так, но те вакцины, проверены временем, а тут 1,5 года и вакцина, и сразу на людях,а что будет лет через несколько, тем более при вакцинации ты подписываешь, что добровольно идешь на этот шаг, что по сути на данном этапе не является таковым...
Мне особенно нравится анкета)))
Дают заполнять уже с образцом, где первый пункт "да" ( где типа тебя ознакомили))) и остальные "нет" - а там и противопоказания и алергия и т.п...
И никто эти анкеты не смотрит!!! Просто ручкой пишут какая вакцина ... П3ДЦ :facepalm:

Где это у вас?:oops: Это же и у нас?:rolleyes: смотрю за окно, а там пипец - не солнечно, можно сказать брррррр, как не солнечно
:blum1: :blum1: :blum1:то мені Господь дав гарну погоду, а ви мокніть?
Нє.Я навіть не питала до кого вони йдуть.Це не родичі,може друзі дітей одружують.
Похвастаюсь яка я рукодєльніца)))???IMG_20211114_115242.webp
Ну на виворіт то понятно, і повитягувать, а косічка ото мєлка як там??

14 ноября
Всемирный день борьбы против диабета
День социолога
Международный день логопеда
День матери, потерявшей ребенка
Международный день скороговорок
День молитвы о сиротах
День винного туризма
День эндокринолога
День расслабленности и беззаботности
День маринованных огурцов
День общения с духом вечера
Праздник разбитых фонарей
День острого соуса гуакамоле

:blum1: :blum1: :blum1:томені Господь дав гарну погоду, а ви мокніть?

Ну на виворіт то понятно, і повитягувать, а косічка ото мєлка як там??
От так)))?Окремо плететься,і вплітається через раз,можна і не вплітати,але не тримається і не гарно стирчить.

От так)))?Окремо плететься,і вплітається через раз,можна і не вплітати,але не тримається і не гарно стирчить.
Мені з 7класу запрєт на коси??, трогать не можна було, а у 8підстригла собі каре..далі більше ??
Ото плети пока дає?
Хвалько ))) Дивись щоб герпес від радості не вискочив ))
Я Тебе вискочу ? в мене імунітет гарний і вакцина, тепер я не убіваєма????

Да не особо дає.Не любе коли волосся трогають.
В моєї дуже путались волоси, без спрея розчесати не можливо було, як начала дорослішать, запретила мені шо лібо плести?
:punish:ану підбирай слова?

??????????????
FB_IMG_1636889268253.webp

14 ноября
Всемирный день борьбы против диабета
День социолога
Международный день логопеда
День матери, потерявшей ребенка
Международный день скороговорок
День молитвы о сиротах
День винного туризма
День эндокринолога
День расслабленности и беззаботности
День маринованных огурцов
День общения с духом вечера
Праздник разбитых фонарей
День острого соуса гуакамоле
Второй день праздную??

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі