Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И что?.....она не защищает от короны.Пишу же... Ещё думаю. Лазиет везде, где не попадя
Да ладно.Скрізь пускають.А хто їзде допустим на роботу в Києві з правого на лівий берег,то на таксі не наїздишся,а без цього долбаного кода в метро не спустишся.Я ще думаю чи робити другий раз.Додому з'їздила,крім свого села нікуди не їзджу)))?На роботу хожу пішки))) А новий рік буде в дома)))В інших країнах вакцинуються в цілях безпеки, тільки у нас тому що, в рестік не пустять![]()
![]()
![]()
мне сказали сдать общий анализ крови, чтобы выявить склонность к тромбозу, хотя лично не горю желанием вообще колоть...И что?.....она не защищает от короны.
Ну ти ж поняла шо я з сарказмом.Да ладно.Скрізь пускають.А хто їзде допустим на роботу в Києві з правого на лівий берег,то на таксі не наїздишся,а без цього долбаного кода в метро не спустишся.Я ще думаю чи робити другий раз.Додому з'їздила,крім свого села нікуди не їзджу)))?На роботу хожу пішки))) А новий рік буде в дома)))
Захищає?И что?.....она не защищает от короны.
Ні...недавно переболів вакцинований...неділю з температурою 38...і тест підтвердив....Нічого не захищає.Тільки особистий імунітет.Захищає?
Я не говорю, что вакцинироваться и не заболеешь, болеют и вакцинированные. Но все равно типа легче переносят. А если бы не был вакцинирован?Ні...недавно переболів вакцинований...неділю з температурою 38...і тест підтвердив....Нічого не захищає.Тільки особистий імунітет.
Не очень легче он перенёс.....Я не говорю, что вакцинироваться и не заболеешь, болеют и вакцинированные. Но все равно типа легче переносят. А если бы не был вакцинирован?
Не очень легче он перенёс.....
Всё индивидуально....
Это дело каждого.
Я, если выхода уже не будет, вакцинируюсь .......а так я против этого.
Ніколи?....мене тільки собаки можуть покусати??????а ти коли ширнеся від простуди
Боже упасі.....ми спілкуємось.Все хватить.Бо зараз ще переругаємось через ці вакцини)))?
Бо ти кістлява і смачно виглядаєшНіколи?....моне тільки собаки можуть покусати??????
От вже ж.....і не вдариш?Бо ти кістлява і смачно виглядаєш?
В нас пасмурно....і дома дуже добре?Погодка яка классна?
Ну в мене папа з мамою не захворіли, хоча невістка принесла додому.Ні...недавно переболів вакцинований...неділю з температурою 38...і тест підтвердив....Нічого не захищає.Тільки особистий імунітет.
Де?)))?У нас дощ моросить)))Така кака на вулиці.Мої збираються на весілля)))?А я буду сам удома)))?Погодка яка классна?
Ти чого не йдеш??....нагода відірватись....?Де?)))?У нас дощ моросить)))Така кака на вулиці.Мої збираються на весілля)))?А я буду сам удома)))?
У нас, сонячноДе?)))?У нас дощ моросить)))Така кака на вулиці.Мої збираються на весілля)))?А я буду сам удома)))?
Где это у вас?У нас, сонячно![]()