Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В інших країнах вакцинуються в цілях безпеки, тільки у нас тому що, в рестік не пустять :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Да ладно.Скрізь пускають.А хто їзде допустим на роботу в Києві з правого на лівий берег,то на таксі не наїздишся,а без цього долбаного кода в метро не спустишся.Я ще думаю чи робити другий раз.Додому з'їздила,крім свого села нікуди не їзджу)))?На роботу хожу пішки))) А новий рік буде в дома)))

Да ладно.Скрізь пускають.А хто їзде допустим на роботу в Києві з правого на лівий берег,то на таксі не наїздишся,а без цього долбаного кода в метро не спустишся.Я ще думаю чи робити другий раз.Додому з'їздила,крім свого села нікуди не їзджу)))?На роботу хожу пішки))) А новий рік буде в дома)))
Ну ти ж поняла шо я з сарказмом.
Ментальність наша така, дитині до року більше 10 разів вакцинують, більшість мамок дає згоду, а тут прям ціле протистояння влаштовують, чіп для контроля внесуть, монєтки липнуть?? хух
Бісять ще ті, хто більше всих кричав ні, ні уже вакциновані???
То кожної людина справа, хоче нехай вводить, просто ж ніяк наш народ не заохотиш, приходиться тільки через якісь ограніченія??

Ні...недавно переболів вакцинований...неділю з температурою 38...і тест підтвердив....Нічого не захищає.Тільки особистий імунітет.
Я не говорю, что вакцинироваться и не заболеешь, болеют и вакцинированные. Но все равно типа легче переносят. А если бы не был вакцинирован?

Я не говорю, что вакцинироваться и не заболеешь, болеют и вакцинированные. Но все равно типа легче переносят. А если бы не был вакцинирован?
Не очень легче он перенёс.....
Всё индивидуально....
Это дело каждого.
Я, если выхода уже не будет, вакцинируюсь .......а так я против этого.

Все хватить.Бо зараз ще переругаємось через ці вакцини)))?

Ні...недавно переболів вакцинований...неділю з температурою 38...і тест підтвердив....Нічого не захищає.Тільки особистий імунітет.
Ну в мене папа з мамою не захворіли, хоча невістка принесла додому.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі