Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Поясніть, бо не засну)))
Кароч, бушкрафт, якщо грубо це як туризм, тільки замість палатки, спальніка, примуса, карємата ти береш сокиру, пилку, свердла і робиш собі все необхідне з підручних матеріалів)))

Кароч, бушкрафт, якщо грубо це як туризм, тільки замість палатки, спальніка, примуса, карємата ти береш сокиру, пилку, свердла і робиш собі все необхідне з підручних матеріалів)))
Прикольно) Так ще не пробувала)

Прикольно) Так ще не пробувала)
Замахався, жесть. Але довольний. Іноді підриває ссвалити кудись в ліс, подалі від шуму , людей, технологій. Побути самому з собою))) і бушкрафт якраз для цього ідеально підходить. Тим більше соло)))

Замахався, жесть. Але довольний. Іноді підриває ссвалити кудись в ліс, подалі від шуму , людей, технологій. Побути самому з собою)))
Ой, не ятри мені душу))) Я про це вже роки 3 мрію)

Хм.. Интересно..

У нас «труды» называлось :pardon:

Най дощ скінчиться)))
Я в дощ ходив. Дрова диміли, я смердів димом і був грязний як свинюка)))) але морально задоволений)
У нас «труды» называлось :pardon:
Плюс мінус, в мене був хріновий трудовик. Він тільки страшні історії розказував, як когось якимось станком покалічило. І канєшна молоток з костиля робили))))

Я в дощ ходив. Дрова диміли, я смердів димом і був грязний як свинюка)))) але морально задоволений)
У меня похожее было.Я была берегиней костра под дождем..Я надолго эту рыбалку запомнила..)

Це божественно))) Як собі псіханути?)
Не відкладай в довгий ящик. Я так 15 років відкладав. З 15 хотів цив зайнятись. Походи я завжди любив і час від часу вибирався. Але упорював мене саме бушкрафт. Відкладав, відкладав і задовбався відкладати. Тепер маю повноцінне хоббі))

Плюс мінус, в мене був хріновий трудовик. Він тільки страшні історії розказував, як когось якимось станком покалічило. І канєшна молоток з костиля робили))))
Я своему за куривом ходил ?
Пятёрочка зато имеется?
А за этот движ я смотрел на ютубе адвокат егоров по-моему или чёт такое
Да я только одной нуждающейся рассказал, остальные просто услышали)
Судя по тому что все в курсе,ты кричал ?

Не відкладай в довгий ящик. Я так 15 років відкладав. З 15 хотів цив зайнятись. Походи я завжди любив і час від часу вибирався. Але упорював мене саме бушкрафт. Відкладав, відкладав і задовбався відкладати. Тепер маю повноцінне хоббі))
Я з дітьми в походи постійно ходжу, але це не то) А зараз вже й часу на це немає... Але треба знайти) Сокира є, так що все вмоїх руках)

А може ещё цемент с кирпичом? А с одним ножом слабо?...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі