ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Більш купувати не буду,так і знала шо від них всьо?Сливы...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Більш купувати не буду,так і знала шо від них всьо?Сливы...
Шо всьо?!Більш купувати не буду,так і знала шо від них всьо?
Кароч, бушкрафт, якщо грубо це як туризм, тільки замість палатки, спальніка, примуса, карємата ти береш сокиру, пилку, свердла і робиш собі все необхідне з підручних матеріалів)))Поясніть, бо не засну)))
Прикольно) Так ще не пробувала)Кароч, бушкрафт, якщо грубо це як туризм, тільки замість палатки, спальніка, примуса, карємата ти береш сокиру, пилку, свердла і робиш собі все необхідне з підручних матеріалів)))
Замахався, жесть. Але довольний. Іноді підриває ссвалити кудись в ліс, подалі від шуму , людей, технологій. Побути самому з собою))) і бушкрафт якраз для цього ідеально підходить. Тим більше соло)))Прикольно) Так ще не пробувала)
Ой, не ятри мені душу))) Я про це вже роки 3 мрію)Замахався, жесть. Але довольний. Іноді підриває ссвалити кудись в ліс, подалі від шуму , людей, технологій. Побути самому з собою)))
Нєфіг мріяти, рюкзак на плечі і впередОй, не ятри мені душу))) Я про це вже роки 3 мрію)
Най дощ скінчиться)))Нєфіг мріяти, рюкзак на плечі і вперед
Хм.. Интересно..Кароч, бушкрафт, якщо грубо це як туризм, тільки замість палатки, спальніка, примуса, карємата ти береш сокиру, пилку, свердла і робиш собі все необхідне з підручних матеріалів)))
У нас «труды» называлосьКароч, бушкрафт, якщо грубо це як туризм, тільки замість палатки, спальніка, примуса, карємата ти береш сокиру, пилку, свердла і робиш собі все необхідне з підручних матеріалів)))

Я в дощ ходив. Дрова диміли, я смердів димом і був грязний як свинюка)))) але морально задоволений)Най дощ скінчиться)))
Плюс мінус, в мене був хріновий трудовик. Він тільки страшні історії розказував, як когось якимось станком покалічило. І канєшна молоток з костиля робили))))У нас «труды» называлось![]()
Це божественно))) Як собі псіханути?)Я в дощ ходив. Дрова диміли, я смердів димом і був грязний як свинюка)))) але морально задоволений)
У меня похожее было.Я была берегиней костра под дождем..Я надолго эту рыбалку запомнила..)Я в дощ ходив. Дрова диміли, я смердів димом і був грязний як свинюка)))) але морально задоволений)
Да я только одной нуждающейся рассказал, остальные просто услышали)Ты сориКак девкам так рассказал?
Не очень то ты и скрывал)Да я только одной нуждающейся рассказал, остальные просто услышали)
Не відкладай в довгий ящик. Я так 15 років відкладав. З 15 хотів цив зайнятись. Походи я завжди любив і час від часу вибирався. Але упорював мене саме бушкрафт. Відкладав, відкладав і задовбався відкладати. Тепер маю повноцінне хоббі))Це божественно))) Як собі псіханути?)
Ок. Позови только медсестру ту шо с реанимации
Я своему за куривом ходил ?Я в дощ ходив. Дрова диміли, я смердів димом і був грязний як свинюка)))) але морально задоволений)
Плюс мінус, в мене був хріновий трудовик. Він тільки страшні історії розказував, як когось якимось станком покалічило. І канєшна молоток з костиля робили))))
Судя по тому что все в курсе,ты кричал ?Да я только одной нуждающейся рассказал, остальные просто услышали)
Я з дітьми в походи постійно ходжу, але це не то) А зараз вже й часу на це немає... Але треба знайти) Сокира є, так що все вмоїх руках)Не відкладай в довгий ящик. Я так 15 років відкладав. З 15 хотів цив зайнятись. Походи я завжди любив і час від часу вибирався. Але упорював мене саме бушкрафт. Відкладав, відкладав і задовбався відкладати. Тепер маю повноцінне хоббі))
А може ещё цемент с кирпичом? А с одним ножом слабо?...Кароч, бушкрафт, якщо грубо це як туризм, тільки замість палатки, спальніка, примуса, карємата ти береш сокиру, пилку, свердла і робиш собі все необхідне з підручних матеріалів)))