Prostomariia
Only read
- Дописи
- 19596
- Реакції
- 42697
- Бали
- 3765
Prostomariia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
??Машкаа ну не мели що небудь
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
??Машкаа ну не мели що небудь
Главный ингредиент нужно не забыть, а если себе, то не нужно?Я хотела сегодня по приезду борщ приготовить. Как вспомнилата ну его
Слухай,якщо тебе накормили,не треба всім по це розказувати.Нормальних тем в голові нема,щоб поговорити?Главный ингредиент нужно не забыть, а если себе, то не нужно?
Машкати хоч готувати вмієш?
трошкитак и было...
некоторые ингридиенты от бобра , оказывается, в зелье приворотное входят...
Да ладно.Ми ж бачили?трошки
Хоть бы не перепутатьГлавный ингредиент нужно не забыть, а если себе, то не нужно?
Слушай, шо за нервы?! Вопрос серьёзный был. Ты ещё про бабок и их запахи не читала… не бу буСлухай,якщо тебе накормили,не треба всім по це розказувати.Нормальних тем в голові нема,щоб поговорити?
???Хоть бы не перепутать
Ви деколи почитайте себе зі сторони.Що ви пишете.Реально абсурд.Я розумію що скучно,але схоже уже на відхилення.Слушай, шо за нервы?! Вопрос серьёзный был. Ты ещё про бабок и их запахи не читала… не бу бу
Папа, а дэ морэ…Ви деколи почитайте себе зі сторони.Що ви пишете.Реально абсурд.Я розумію що скучно,але схоже уже на відхилення.
То картинки з інтернету ?Да ладно.Ми ж бачили?
Дождь,ПМС,завтра на работуТо картинки з інтернету ?
Шо з настроєм дєтка??
Я надіюсь,повторювати не треба.Діалог закінчено.Ви тут не одні.Хочете обсудить свої ізвращьонні фантазії,робіть це в другому місці.Не всім приємно це читати.Гарного дня.Папа, а дэ морэ…
Як я тебе розумію)Дождь,ПМС,завтра на работу
Щастя, здоровляЯ надіюсь,повторювати не треба.Діалог закінчено.Ви тут не одні.Хочете обсудить свої ізвращьонні фантазії,робіть це в другому місці.Не всім приємно це читати.Гарного дня.
Без ПМС можу по горбу надавати.Ще трохи блд і гаyно ложками їсти будуть,і прицмакувати .Дождь,ПМС,завтра на работу
Низя такэ пысатьЯк я тебе розумію)