DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Да?????Ух ты ж-ка....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да?????Ух ты ж-ка....![]()
Брехняя только за
![]()
це мабуть від темпераменту жінки залежить ?не кожній даноЗміни лице ..це мабуть від темпераменту жінки залежить ?не кожній дано
?Мабуть?...
Я б вообще испугался наверно ?це мабуть від темпераменту жінки залежить ?не кожній дано
Та не в мирінні справа, аби почули один одного, зокрема він менеЗміни лице ..
Ти з чоловіком помирилась?
Мне кажется что ещё и от раслабления,и доверия партнеру..це мабуть від темпераменту жінки залежить ?не кожній дано
Де не глянь, всюди чоловіки поганіТа не в мирінні справа, аби почули один одного, зокрема він мене
Не обращай на них внимания! Мы хорошие точно?Де не глянь, всюди чоловіки погані
Ну а кто?)Де не глянь, всюди чоловіки погані
Жінки. Це в них традиційно, згадай першу жінку, Єву.Ну а кто?)
?Ой мовчу мовчу про вашу лякливістьЯ б вообще испугался наверно ?
Ну і чого ти обобщаєш, я кажу бо знаю, про що річ, ми вас цінуєм без сумнівуДе не глянь, всюди чоловіки погані
И что плохого то?Жінки. Це в них традиційно, згадай першу жінку, Єву.
Позавчора писала, що найкращийДе не глянь, всюди чоловіки погані
?Всі ми не без гріха, то не сварки то різні думки на ситуаціюПозавчора писала, що найкращий
Яка різниця? Я розумію що українська мова дуже багата, але як на мене то одне і теж?Всі ми не без гріха, то не сварки то різні думки на ситуацію
Різниця в тому що мислити жінка як чоловік не може,і навпаки, тому і виникають конфлікти, які вирішуються шляхом обговоренняЯка різниця? Я розумію що українська мова дуже багата, але як на мене то одне і теж
Ну не скажи.... Я например, могу тихо, без ссор обидеться на то, что со мной не соглашаются, если я уверена, что права, но через какое-то время, как ни в чем не бывало, общаться и любить дальше, оставаясь при своем мнении...Яка різниця? Я розумію що українська мова дуже багата, але як на мене то одне і теж
Але ж проблема чи ситуація та сама? Значить і виходи ті ж? Я щось не чув про "жіночі" та "чоловічі" методи вирішення проблемиРізниця в тому що мислити жінка як чоловік не може,і навпаки, тому і виникають конфлікти, які вирішуються шляхом обговорення