Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 246K
Там жіночка пояснювала, що потрібно з'їсти на протязі тижня. Інакше зіпсуються.
Але хто тобі мішає закрити літрову банку?
Це на випадок ядєрної війни? Бо я інакше не розумію,нащо їх закривати

Я не хочу здатися дурочкою,але що такє фуд блогери?
Ті,хто перед камерою готують їжу,і викладають в соц мережах На них підписуються користувачі соцмереж. Потім з сторінки рекламуються різні товари. Власник сторінки,блогер,так заробляє. Фуд це їжа. Є бьюті блогери. Це про догляд за собою... Різні є

І скільки часу їх так можна зберігати? Що кажуть?
Там на відео(відео з 2020 року) жінка розповідала, що один раз вона за закладками не побачила одну банку і відкрила її через рік і шість місяців. Яйцям нічого не було. А бабуся, що передала їй рецепт говорила, що два роки.
Консервацією можна когось пригостити.
Подарувати на день народження. Або напекти тістечок до шкільної ярмарки.

Ті,хто перед камерою готують їжу,і викладають в соц мережах На них підписуються користувачі соцмереж. Потім з сторінки рекламуються різні товари. Власник сторінки,блогер,так заробляє. Фуд це їжа. Є бьюті блогери. Це про догляд за собою... Різні є
Класс! Я вже бачу:поставила я телефона,почала на столі різати,і тут моя кицька -плиг,плиг по столу перед камерою. Вона завжди по столі плигає

Дівчата,ідем у фудблогери?
sign-of-the-cross-sister-margaret.gif

Класс! Я вже бачу:поставила я телефона,почала на столі різати,і тут моя кицька -плиг,плиг по столу перед камерою. Вона завжди по столі плигає
Кошача шерсть в хаті кошатниці, це приправа.

Так це нормально. Головне,привернути увагу підписників. В кадр попадають всі члени родини,тварини.

Там на відео(відео з 2020 року) жінка розповідала, що один раз вона за закладками не побачила одну банку і відкрила її через рік і шість місяців. Яйцям нічого не було. А бабуся, що передала їй рецепт говорила, що два роки.

Подарувати на день народження. Або наректи тістечок до шкільної ярмарки.
Я не така широка натура,щоб на всю школу пекти,пардон

Таньку з собою не забудьте взять :mosking::lol:

Назад
Угорі