Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А я не поняла,чим зайця закривають?Я бачила відео, як яйця закривають воді з вапном.
Зайця? Наче яйця...А я не поняла,чим зайця закривають?
Треба в Рецептах окремий розділ зробить з назвою "Консервація"
Бачиш, а ти такий дорогий подарунок хочеш передарувати. Закрий в банки.Треба в Рецептах окремий розділ зробить з назвою "Консервація"![]()
Я вже не хочу передарувать . Краще в банкиБачиш, а ти такий дорогий подарунок хочеш передарувати. Закрий в банки.
А чогось прочитала,шо зайця закривають,з вапном,а то яйця,щє кращєЗайця? Наче яйця...![]()
Харашо,одкрив банку,узяв два яйця,чи там три,а інші,що,знову закривати?Бачиш, а ти такий дорогий подарунок хочеш передарувати. Закрий в банки.
А консервацію так і їдять,всю банку ,тому що як залишається,ніхто вже не їстиме залишки. Це у мене так))А чогось прочитала,шо зайця закривають,з вапном,а то яйця,щє кращє
Харашо,одкрив банку,узяв два яйця,чи там три,а інші,що,знову закривати?
А на випадок ядєрної війни,підготували запаїні харчі?
Боже яке я старе... прочитав як заїпаніА чогось прочитала,шо зайця закривають,з вапном,а то яйця,щє кращє
Це і мені таке буде через пів року?Боже яке я старе... прочитав як заїпані![]()
Нє,я банку яєць не подужаюА консервацію так і їдять,всю банку ,тому що як залишається,ніхто вже не їстиме залишки. Це у мене так))
Не сци ... я сам сцуЦе і мені таке буде через пів року?![]()
Там жіночка пояснювала, що потрібно з'їсти на протязі тижня. Інакше зіпсуються.А чогось прочитала,шо зайця закривають,з вапном,а то яйця,щє кращє
Можна більше вапна додати,а яєць два,три штукиНє,я банку яєць не подужаю
Я теж без окулярів пагано бачу,це не страшноБоже яке я старе... прочитав як заїпані![]()