Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Фух))Я теж без окулярів пагано бачу,це не страшно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Фух))Я теж без окулярів пагано бачу,це не страшно
Це на випадок ядєрної війни? Бо я інакше не розумію,нащо їх закриватиТам жіночка пояснювала, що потрібно з'їсти на протязі тижня. Інакше зіпсуються.
Але хто тобі мішає закрити літрову банку?
Закрити півлітрову банку. Там заливають розчином пропорція півтора літра води/ 1 столова ложка з гіркою негашеного вапна.Можна більше вапна додати,а яєць два,три штуки![]()
Я не хочу здатися дурочкою,але що такє фуд блогери?Дівчата,ідем у фудблогери?
І скільки часу їх так можна зберігати? Що кажуть?Закрити півлітрову банку. Там заливають розчином пропорція півтора літра води/ 1 столова ложка з гіркою негашеного вапна.
Літом яйця дешевші, коли кури несуться, а взимку, спереду свят дорощі.Це на випадок ядєрної війни? Бо я інакше не розумію,нащо їх закривати
Ті,хто перед камерою готують їжу,і викладають в соц мережах На них підписуються користувачі соцмереж. Потім з сторінки рекламуються різні товари. Власник сторінки,блогер,так заробляє. Фуд це їжа. Є бьюті блогери. Це про догляд за собою... Різні єЯ не хочу здатися дурочкою,але що такє фуд блогери?
А якщо акція перед святами,а ти вже влітку назакривав? От прикро будеЛітом яйця дешевші, коли кури несуться, а взимку, спереду свят дорощі.
Консервацією можна когось пригостити.А якщо акція перед святами,а ти вже влітку назакривав? От прикро буде
Там на відео(відео з 2020 року) жінка розповідала, що один раз вона за закладками не побачила одну банку і відкрила її через рік і шість місяців. Яйцям нічого не було. А бабуся, що передала їй рецепт говорила, що два роки.І скільки часу їх так можна зберігати? Що кажуть?
Подарувати на день народження. Або напекти тістечок до шкільної ярмарки.Консервацією можна когось пригостити.
Класс! Я вже бачу:поставила я телефона,почала на столі різати,і тут моя кицька -плиг,плиг по столу перед камерою. Вона завжди по столі плигаєТі,хто перед камерою готують їжу,і викладають в соц мережах На них підписуються користувачі соцмереж. Потім з сторінки рекламуються різні товари. Власник сторінки,блогер,так заробляє. Фуд це їжа. Є бьюті блогери. Це про догляд за собою... Різні є
Ото ви альтруїсткиКонсервацією можна когось пригостити.
Дівчата,ідем у фудблогери?
Кошача шерсть в хаті кошатниці, це приправа.Класс! Я вже бачу:поставила я телефона,почала на столі різати,і тут моя кицька -плиг,плиг по столу перед камерою. Вона завжди по столі плигає
Так це нормально. Головне,привернути увагу підписників. В кадр попадають всі члени родини,тварини.Класс! Я вже бачу:поставила я телефона,почала на столі різати,і тут моя кицька -плиг,плиг по столу перед камерою. Вона завжди по столі плигає
Я не така широка натура,щоб на всю школу пекти,пардонТам на відео(відео з 2020 року) жінка розповідала, що один раз вона за закладками не побачила одну банку і відкрила її через рік і шість місяців. Яйцям нічого не було. А бабуся, що передала їй рецепт говорила, що два роки.
Подарувати на день народження. Або наректи тістечок до шкільної ярмарки.
Таньку з собою не забудьте взятьТі,хто перед камерою готують їжу,і викладають в соц мережах На них підписуються користувачі соцмереж. Потім з сторінки рекламуються різні товари. Власник сторінки,блогер,так заробляє. Фуд це їжа. Є бьюті блогери. Це про догляд за собою... Різні є