Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Питання було риторичне.DIVULYA зачем ты задаешь мне вопрос, потом закрываешь тему, чтобы я не могла на него ответить. Тебе не кажется, это действие нелогичным?)
П.С. это не критика действия модератора, а личное замечание))
Ти в човні чи в рибацьких чоботах?
В автобусіТи в човні чи в рибацьких чоботах?![]()

Даа,тільки ми туди не поїхалиВ автобусі![]()
Та млять як не одне то ще й природа рішила "дровішек підкинути"Даа,тільки ми туди не поїхалиназад вернулись)

Я так хотіла дощу.....Та млять як не одне то ще й природа рішила "дровішек підкинути"![]()
Я вже давно не хочу дощу.Хочу сонце і тепло.Реально надоїв вже.Я так хотіла дощу.....но нас просто затопило...Все пливе,дороги скрізь де низина отаке робиться.
А при чем тут возраст?) я что когда-то тебе писала про возраст?) Прости, я выросла по максимуму, больше не смогу))Питання було риторичне.
І мені давно чхати на ,,замечанія,, по віку.А тобі ще треба трохи підрости.
Всі висловлювати можуть свої думки.
Але по темі.
Ти в човні чи в рибацьких чоботах?![]()
Може буде вуликОооооо,у нас єсть Пчел і Олена Пчілка))![]()
Бо людина стає мудріша і на деякі речі не звертає уваги.А ти хочеш комусь щось доказати.....а це комусь треба?А при чем тут возраст?)
[POSTS=5000]Ок, а где по теме называть меня манипулятор и говорить, что я трындю. Или это по теме было?)
Манипулятор это человек, который манипулирует другими. Кем я здесь манипулирую?) А выхватывать с контекста, это совсем другое. И не только я её хейтила, так что не надо.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Можливо і так. З іншими то буде розмова з іншими. Зараз про тебе.И не только я её хейтила, так что не надо.
Безпосереднє. А ось розлад нейророзвитку абсолютно ніякого.Я просто уточнила, как это имеет к теме.
Ще раз - в якому місці?Ты сам не способен вести нормально диалог.
Ти не плутаєш профільні теми з альтанкою?)Прежде чем, кого-то обвинять посмотри на себя. Сколько ты хейтил, взять того же Тони.
Забанили тебе не через власну думку а за ігнорування попереджень, спонукання до конфліктів і нехтування правилами.А забанили меня потому-что высказала свое мнение, которое не понравилось вам и вы меня забанили.
Высшее образование в кредитМожливо і так. З іншими то буде розмова з іншими. Зараз про тебе.
Безпосереднє. А ось розлад нейророзвитку абсолютно ніякого.
Ще раз - в якому місці?
Ти не плутаєш профільні теми з альтанкою?)
Руса ніхто не хейтив, а спір чи сарказм в болталці це трішки інакше ніж доказувати щось, що не стосується теми в темах про кредити.
Забанили тебе не через власну думку а за ігнорування попереджень, спонукання до конфліктів і нехтування правилами.
Якщо тебе заспокоїть то в бан пішла не тільки ти а і твій візаві.Высшее образование в кредит
Вот эта тема и мое последнее сообщение: у тебя такое мнение у меня такое. После какого меня забанили, а ну покажи мне где здесь конфликт?) Что в моем последнем сообщении вызывает конфликт у тебя?)
Высшее образование в кредит
Вот эта тема и мое последнее сообщение: у тебя такое мнение у меня такое. После какого меня забанили, а ну покажи мне где здесь конфликт?) Что в моем последнем сообщении вызывает конфликт у тебя?)