Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 246K
Доброго ранку
IMG_20240612_080949.webp

DIVULYA зачем ты задаешь мне вопрос, потом закрываешь тему, чтобы я не могла на него ответить. Тебе не кажется, это действие нелогичным?)
П.С. это не критика действия модератора, а личное замечание))

DIVULYA зачем ты задаешь мне вопрос, потом закрываешь тему, чтобы я не могла на него ответить. Тебе не кажется, это действие нелогичным?)
П.С. это не критика действия модератора, а личное замечание))
Питання було риторичне.
І мені давно чхати на ,,замечанія,, по віку.А тобі ще треба трохи підрости.

Всі висловлювати можуть свої думки.
Але по темі.
Ти в човні чи в рибацьких чоботах?🙄

Питання було риторичне.
І мені давно чхати на ,,замечанія,, по віку.А тобі ще треба трохи підрости.

Всі висловлювати можуть свої думки.
Але по темі.

Ти в човні чи в рибацьких чоботах?🙄
А при чем тут возраст?) я что когда-то тебе писала про возраст?) Прости, я выросла по максимуму, больше не смогу))
Ок, а где по теме называть меня манипулятор и говорить, что я трындю. Или это по теме было?) При том, что в темах судебных я практически не пишу, но при этом я трындю.

Оооооо,у нас єсть Пчел і Олена Пчілка))😃😃😃
Може буде вулик🤗🤭
А при чем тут возраст?)
Бо людина стає мудріша і на деякі речі не звертає уваги.А ти хочеш комусь щось доказати.....а це комусь треба?🙄

Ок, а где по теме называть меня манипулятор и говорить, что я трындю. Или это по теме было?)
[POSTS=5000]
Маніпулятор було сказано, тому що ти полюбляєш вихватувати з контексту якесь слово до якого можно причепитись)
Так роблять, коли аргументувати самий зміст чи протиріччя не мають чим або просто не знають як.
А за триндіти - ти не підкажеш де саме і про що було написано? ... але це риторичне.

Ти хочеш просто щоб на тебе звертали увагу і провокоєш вияснялово.
Ти це не вперше робила, за що була в бані.

Можу пригадати з ходу тему де ти як завжди людину хейтила без підстав а просто від нема чим зайнятись, а коли людина відповіла на твій пост
і надіслала тобі особисто у відповідь скріни, ти дала задню і образливо написала щось типу "ви мені не цікаві і я про вас вже забула".

Тож не включай обідки а веди діалог якщо хочеш в КОНТЕКСТІ зміста ... або не веди взагалі, щоб потім ображатись.

[/POSTS]

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Манипулятор это человек, который манипулирует другими. Кем я здесь манипулирую?) А выхватывать с контекста, это совсем другое. И не только я её хейтила, так что не надо.
Я не обиделась, нет у меня такой привычки. Я просто уточнила, как это имеет к теме. Ты сам не способен вести нормально диалог. Прежде чем, кого-то обвинять посмотри на себя. Сколько ты хейтил, взять того же Тони.
А забанили меня потому-что высказала свое мнение, которое не понравилось вам и вы меня забанили.

И не только я её хейтила, так что не надо.
Можливо і так. З іншими то буде розмова з іншими. Зараз про тебе.
Я просто уточнила, как это имеет к теме.
Безпосереднє. А ось розлад нейророзвитку абсолютно ніякого.
Ты сам не способен вести нормально диалог.
Ще раз - в якому місці?
Прежде чем, кого-то обвинять посмотри на себя. Сколько ты хейтил, взять того же Тони.
Ти не плутаєш профільні теми з альтанкою?)
Руса ніхто не хейтив, а спір чи сарказм в болталці це трішки інакше ніж доказувати щось, що не стосується теми в темах про кредити.
А забанили меня потому-что высказала свое мнение, которое не понравилось вам и вы меня забанили.
Забанили тебе не через власну думку а за ігнорування попереджень, спонукання до конфліктів і нехтування правилами.

Можливо і так. З іншими то буде розмова з іншими. Зараз про тебе.

Безпосереднє. А ось розлад нейророзвитку абсолютно ніякого.

Ще раз - в якому місці?

Ти не плутаєш профільні теми з альтанкою?)
Руса ніхто не хейтив, а спір чи сарказм в болталці це трішки інакше ніж доказувати щось, що не стосується теми в темах про кредити.

Забанили тебе не через власну думку а за ігнорування попереджень, спонукання до конфліктів і нехтування правилами.
Высшее образование в кредит
Вот эта тема и мое последнее сообщение: у тебя такое мнение у меня такое. После какого меня забанили, а ну покажи мне где здесь конфликт?) Что в моем последнем сообщении вызывает конфликт у тебя?)

Вот эта тема и мое последнее сообщение: у тебя такое мнение у меня такое. После какого меня забанили, а ну покажи мне где здесь конфликт?) Что в моем последнем сообщении вызывает конфликт у тебя?)
Якщо тебе заспокоїть то в бан пішла не тільки ти а і твій візаві.
Якщо тебе більше цікавить чому саме, то ще раз уважніше прочитай правила форуму або звернись до Адміна, можливо він тобі пояснить більш коректніше і доступніше щодо вияснялова не в приватних повідомленнях.
Якщо тебе щось не влаштовує в модерах - теж до адміна.
А мені можеш про мене як форумчанина писати що хош, я завжди вислухаю)))

5. Адміністратори та Модератори​

5.1. Адміністратор та Модератори мають право винести попередження користувачеві за порушення правил Форуму.
5.2. Адміністратор і Модератори мають право заблокувати користувача за грубе порушення правил або систематичні порушення правил після кількох попереджень.
5.3. Час блокування користувача вибирається Адміністратором або Модераторами індивідуально за сукупністю порушень або їх тяжкості.
5.4. Дії Адміністратора та Модераторів публічно обговорювати заборонено. Якщо Ви не згодні з діями Модератора або Адміністратора - напишіть Адміністратору про це через особисті повідомлення або через форму зворотнього зв'язку

Jusy, Закохалася? То й напиши у приватні. Ну, нащо цей весь срач?

Назад
Угорі