Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 246K

5. Адміністратори та Модератори​

5.1. Адміністратор та Модератори мають право винести попередження користувачеві за порушення правил Форуму.
5.2. Адміністратор і Модератори мають право заблокувати користувача за грубе порушення правил або систематичні порушення правил після кількох попереджень.
5.3. Час блокування користувача вибирається Адміністратором або Модераторами індивідуально за сукупністю порушень або їх тяжкості.
5.4. Дії Адміністратора та Модераторів публічно обговорювати заборонено. Якщо Ви не згодні з діями Модератора або Адміністратора - напишіть Адміністратору про це через особисті повідомлення або через форму зворотнього зв'язку

Jusy, Закохалася? То й напиши у приватні. Ну, нащо цей весь срач?
У кого я закохалась?) Нет у меня привычки влюбляться, в тех кого я не знаю толком.
Ну ок, я замолкаю, больше трындеть и разводить срачи не буду. И про бан, не я первая написала, я про него уже и забыла и не держу обиду на тех, кто это сделал.

Да уж🙄з ким поведешся в того наберешся))
Розказала б я про життя закордоном зараз для українців.....да не буду.
Їдьте всі,може коли там вам покажуть як насправді до вас відносяться,за кого вас рахують.....тоді ви зрозумієте,що вдома є вдома....

Їдьте всі,може коли там вам покажуть як насправді до вас відносяться,за кого вас рахують.....тоді ви зрозумієте,що вдома є вдома....
Пепа, я сейчас нахожусь заграницей и плохого отношения, я к себе не заметила. Наоборот люди приветливые и вежливые. Не говорю за другие страны, говорю, про ту, где я нахожусь. Я находилась почти целый день в иммиграционке, так как там была очередь и у них постоянно висла программа. То нам принесли воду и заказали обед для каждого. В нас бы так сделали?) Да, дом есть дом, но честно я за ним не скучаю, скучаю за родными и животными.

За кордоном добре бути туристом, а не емігрантом. Як в анекдоті.
Помер чоловік. Відправили його в рай. Там ангели грають на лютнях, співають псалми, п'ють нектар. Вирішив чоловік подивитись, як там в пеклі. В пеклі грають в карти, ходять голі дівчата, наливають любий алкоголь. Вирішив чоловік залишитись в пеклі. А чорти його на вила і в казан з смолою. Чоловік питає:
- Так у вас все було по іншому!!!
- Ти не путай туризм і еміграцію.

Пепа, я сейчас нахожусь заграницей и плохого отношения, я к себе не заметила. Наоборот люди приветливые и вежливые. Не говорю за другие страны, говорю, про ту, где я нахожусь. Я находилась почти целый день в иммиграционке, так как там была очередь и у них постоянно висла программа. То нам принесли воду и заказали обед для каждого. В нас бы так сделали?) Да, дом есть дом, но честно я за ним не скучаю, скучаю за родными и животными.
Ну і добре)
Людей з таким мисленням,я за те повідомлення в темі освіти,треба відразу відправляти за кордон...
Вам заказали бо ви не громадяни країни🙄а попрошайки.Ось як про нас там думають.
І не старайся мене переконати в іншому,у мене пів родини за кордоном.
Ті хто поїхали за довго до війни,да вони себе відчувають королями,а ось хто поїхав в цьому році....аби знав,що на таможні не заберуть в армію,додому йшли б пішки.
Блін,реально ржу😁людина за обід і стакан води.....
А в голову навіть не прийшла думка,що це жалість....Да ,вас по жаліли....а не сервіс еміграційної служби))

Останнє редагування:
В мене сестра там де ти.
Вже два роки.
Вивчила мову, працює як кінь.
Дуже сумує за своїм Покровськом і розуміє що там така опа зараз, що навряд вона туди повернеться.
Але щодо повернення в Україну вона одностайна.
Там вона має за що жити і все.
Комфортним життя не рахує.
Звісно є і такі що адаптуються і звикають. Але українець ніколи не стане американцем чи французом.
В нас зовсім інший менталітет.

В мене сестра там де ти.
Вже два роки.
Дуже сумує за своїм Покровськом і розуміє що там така опа зараз, що навряд вона туди повернеться.
Звісно є і такі що адаптуються і звикають. Але українець ніколи не стане американцем чи французом.
Єсть унікали)Ще в міграційній службі вони уже не вважають себе українцями🤭
Господи прости)
Да,погано в цій ситуації тільки те,що людина навіть не сумує за домом....
Значить його,як такового і не було....
Бо якби щось прижила,чогось добилась дуже важко було б розтатись.

Ну і добре)
Людей з таким мисленням,я за те повідомлення в темі освіти,треба відразу відправляти за кордон...
Вам заказали бо ви не громадяни країни🙄а попрошайки.Ось як про нас там думають.
І не старайся мене переконати в іншому,у мене пів родини за кордоном.
Ті хто поїхали за довго до війни,да вони себе відчувають королями,а ось хто поїхав в цьому році....аби знав,що на таможні не заберуть в армію,додому йшли б пішки.
Блін,реально ржу😁людина за обід і стакан води.....
А в голову навіть не прийшла думка,що це жалість....Да ,вас по жаліли....а не сервіс еміграційної служби))
Почему это жалость?) А оставить человека на целый день голодным и без воды, это норм?) Почему вы хорошее отношение приравнивание к жалости?) Ну ок была температура +13 и нам включили отопление, это жалость или забота о людях, чтобы они не замёрзли?)

Почему это жалость?) А оставить человека на целый день голодным и без воды, это норм?) Почему вы хорошее отношение приравнивание к жалости?) Ну ок была температура +13 и нам включили отопление, это жалость или забота о людях, чтобы они не замёрзли?)
Кожен бачить,що хоче бачити.Ти заботу,я жалість....
Я ще раз повторюсь,не доказуй мені зворотнє....
У мене рідна бабуся громадянка Італії,живе що в бога за пазухою....
І я не там.....дивно,чому?
Вона все мені допомагає,щоб тільки я була вдома...в своїй країні,і хоч щ якимись правами.Бо напевно знає ,як там живеться переселенцям.
А коли в Польщі українці в зажопінську шукали квартиру,і з 17 об'яв 15 українців не берем....це норм???
Квартира совка 800 баксів це норм???
Да,вам хостем дадуть в ліжками в два ряди,і ви заботу будете бачити.....
І ще ,щоб ти знала,обіди привозять волонтери))
Де більшість українці)

В мене сестра там де ти.
Вже два роки.
Так никто не говорит, чтобы стать американцем или французом. Я не собираюсь отказываться от гражданства. Да разный менталитет, но в этом есть и свои плюсы, интересно общаться с людьми с другим менталитетом. Так и я свою жизнь не считаю комфортной, что здесь, что дома. Я имела в виду, что плохого отношения я к себе не заметила и жалости тоже
Кожен бачить,що хоче бачити.Ти заботу,я жалість....
Я ще раз повторюсь,не доказуй мені зворотнє....
У мене рідна бабуся громадянка Італії,живе що в бога за пазухою....
І я не там.....дивно,чому?
Вона все мені допомагає,щоб тільки я була вдома...в своїй країні,і хоч щ якимись правами.Бо напевно знає ,як там живеться переселенцям.
А коли в Польщі українці в зажопінську шукали квартиру,і з 17 об'яв 15 українців не берем....це норм???
Квартира совка 800 баксів це норм???
Да,вам хостем дадуть в ліжками в два ряди,і ви заботу будете бачити.....
І ще ,щоб ти знала,обіди привозять волонтери))
Де більшість українці)
Наверное я более позитивно смотрю на мир.И не вижу в заботе жалости. У меня двоюродный брат живет в Италии. Забрал своих двоих дочерей к себе. И не он, не они не желают про это.
Я не знаю, что происходит в Польше, я говорю про ту страну, где я нахожусь.
Обеды были заказаны не только для нас, но и для работников иммиграционке, они тоже с нами ели. А что дают в Украине переселенцам, 6 тысяч?) И квартиры они снимают за бешеные деньги. Так сказать свои же охренительно помогают своим же.

Останнє редагування:
Так никто не говорит, чтобы стать американцем или французом. Я не собираюсь отказываться от гражданства. Да разный менталитет, но в этом есть и свои плюсы, интересно общаться с людьми с другим менталитетом. Так и я свою жизнь не считаю комфортной, что здесь, что дома. Я имела в виду, что плохого отношения я к себе не заметила и жалости тоже

Наверное я более позитивно смотрю на мир.И не вижу в заботе жалости. У меня двоюродный брат живет в Италии. Забрал своих двоих дочерей к себе. И не он, не они не желают про это.
Я не знаю, что происходит в Польше, я говорю про ту страну, где я нахожусь.
Обеды были заказаны не только для нас, но и для работников иммиграционке, они тоже с нами ели. А что дают в Украине переселенцам, 6 тысяч?) И квартиры они снимают за бешеные деньги. Так сказать свои же охренительно помогают своим же.
Ну снімать в Україні куди дешевше,чим закордоном.
Це якщо жити в квартирі,а не чекати коли щось виділять,чи хтось візьме до себе))
Все,освоюйся))

Єсть унікали)Ще в міграційній службі вони уже не вважають себе українцями🤭
Господи прости)
Да,погано в цій ситуації тільки те,що людина навіть не сумує за домом....
Значить його,як такового і не було....
Бо якби щось прижила,чогось добилась дуже важко було б розтатись.
Если это про меня. То у меня есть квартира, своя собственная. Но это всего лишь квартира и вещи, что там остались. И что мне скучать за ними?). Это всё наживное. Наверное я проще к этому отношусь, и не держусь за стены и вещи.У меня есть любимое занятия, которое мне приносит и деньги и удовольствие, и я им могу заниматься где угодно. Даже находясь заграницей.

Если это про меня. То у меня есть квартира, своя собственная. Но это всего лишь квартира и вещи, что там остались. И что мне скучать за ними?). Это всё наживное. Наверное я проще к этому отношусь, и не держусь за стены и вещи.У меня есть любимое занятия, которое мне приносит и деньги и удовольствие, и я им могу заниматься где угодно. Даже находясь заграницей.
Угу)Ну наживи квартиру)В мене тож квартира,яку мені купили,а не я нажила🙄

Угу)Ну наживи квартиру)В мене тож квартира,яку мені купили,а не я нажила🙄
И что скучать и держаться за неё тогда?) Не выезжать, только потому что у тебя есть квартира?) Ну прости, мне этого не понять, особенно когда над твоим домом летают дроны и ракеты. Ну не умею я скучать за квартирой, могу скучать за людьми, за животными, ну никак за квартирой и вещами, что в ней. Да первое время было грустно, но сейчас грусть прошла.

1718214913576.webp

Назад
Угорі