Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10161
- Реакції
- 18503
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У кого я закохалась?) Нет у меня привычки влюбляться, в тех кого я не знаю толком.5. Адміністратори та Модератори
5.1. Адміністратор та Модератори мають право винести попередження користувачеві за порушення правил Форуму.
5.2. Адміністратор і Модератори мають право заблокувати користувача за грубе порушення правил або систематичні порушення правил після кількох попереджень.
5.3. Час блокування користувача вибирається Адміністратором або Модераторами індивідуально за сукупністю порушень або їх тяжкості.
5.4. Дії Адміністратора та Модераторів публічно обговорювати заборонено. Якщо Ви не згодні з діями Модератора або Адміністратора - напишіть Адміністратору про це через особисті повідомлення або через форму зворотнього зв'язку
Jusy, Закохалася? То й напиши у приватні. Ну, нащо цей весь срач?![]()
Правила Форуму
Основні правила форуму, які є обов'язковими до виконання. Реєструючись на Форумі "АнтиКоллектор" та починаючи спілкування, Ви погоджуєтесь з ними та зобов'язуєтесь виконувати.anticollector.ua
Ну ок, я замолкаю, больше трындеть и разводить срачи не буду. И про бан, не я первая написала, я про него уже и забыла и не держу обиду на тех, кто это сделал.
... шо не так