ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44012
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104749
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хазяйка)
Япошкіні пєльмєшкі))?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хазяйка)
Япошкіні пєльмєшкі))?Я не з такої сім’ї як усі,я з багатої
Буржуй

У нас тепло +16, но дождь целый деньЯ во Франции тут +18
А вас всех солнышко не любит![]()
А я вариників мабуть лупану ?
Не отправлю, это же не моя ср*кавиглядає дуже смачно. Купованне?По сраці бити не буду ,бо знову до сексолога відправлять?
Ти ля на нього?псіхушка за тобой плаче,а не сексолог)))виглядає дуже смачно. Купованне?По сраці бити не буду ,бо знову до сексолога відправлять?

Ти ля на нього?псіхушка за тобой плаче,а не сексолог)))
Работать??
Шо вы тута бездельники ?
Притворяетесь что заняты![]()
![]()
??Бери ток с холодильникам![]()
? ? ?
Искал калясочку для мальчика??
![]()

? ? ?Бери ток с холодильникам![]()

Мекнув уже))Вір у мрію. У неї є приємна особливість – збуватися. Вона йде до тебе, а ти до неї, і перший крок в цьому шляху робите ви, починаючи з думки!
Добраніч![]()

Почав тількиМекнув уже))![]()

, на ліжку в одних труселях- робиш педікюр і дивишся Холостяк 15 Цитатник приобрел. Пива много не пей, фантазии у тебя странные. Хотя пофиг, пей сколько хочешь. Спокойной ночиВір у мрію. У неї є приємна особливість – збуватися. Вона йде до тебе, а ти до неї, і перший крок в цьому шляху робите ви, починаючи з думки!
Добраніч![]()
1,5Цитатник приобрел. Пива много не пей, фантазии у тебя странные. Хотя пофиг, пей сколько хочешь. Спокойной ночи
взяв, небагато. Ні, цитати перед роботою вичитував.
не пофіг?, не бреши.
С чего ты решил что мне не пофиг. Да пей сколько пожелаешь нужным.1,5взяв, небагато. Ні, цитати перед роботою вичитував.
Яки фантазіїчому дивні
усьому є логічне пояснення
Ні, тобіне пофіг?, не бреши.
Не переживай з алкоголем я на ви, і є чіткі правила де, коли і за яких обставин його вживати.
Тобі теж до 4 заснути![]()
ЗакінчивС чего ты решил что мне не пофиг. Да пей сколько пожелаешь нужным.
У меня бессонница, усну ещё не скоро
. Пива-жіночого напою вже немає?. Через 30 хвилин вип'ю каву і можно лягати.Не пей кофе после пива. Нет мою собаку не так зовут. Вечером выгуливаю, утром и в обедЗакінчив. Пива-жіночого напою вже немає?. Через 30 хвилин вип'ю каву і можно лягати.
В ночі вигулюєш свою Джаванну(така назва твоєї собаки, так думаю)![]()