Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
Не пей кофе после пива. Нет мою собаку не так зовут. Вечером выгуливаю, утром и в обед
Сік апельсиновий замість кави-послухаю тебе.
А виноград любиш :rolleyes: чи тільки полуницю і банани
Нарешті сплять ? :lazy::lazy::lazy::lazy::lazy:
Хто перший з дівок проснеться зранку, той отримає статус фаворитки :ангел:

Останнє редагування:
Шалом правовірні :вай:

1682744138349.webp

Доброго ранку! Оце ви накатати :кофе: Нарешті вихідний нарисувався вимушено...то зайшла)) То світла не було добу ..Як ви тут?
Доброго ранку! Оце ви накатати :кофе: Нарешті вихідний нарисувався вимушено...то зайшла)) То світла не було добу ..

Сік апельсиновий замість кави-послухаю тебе.
А виноград любиш :rolleyes: чи тільки полуницю і банани
Нарешті сплять ? :lazy::lazy::lazy::lazy::lazy:
Хто перший з дівок проснеться зранку, той отримає статус фаворитки :ангел:
Доброе утро. Ты долго мне отвечал, не дождалась, уснула. Люблю виноград, больше чем клубнику. А вообще из фруктов обожаю персики.
Статус фаворитки это хорошо или плохо? Хотя уже без разницы, я не первая проснулась

Доброго ранку! Оце ви накатати :кофе: Нарешті вихідний нарисувався вимушено...то зайшла)) То світла не було добу ..Як ви тут?
Доброго ранку! Оце ви накатати :кофе: Нарешті вихідний нарисувався вимушено...то зайшла)) То світла не було добу ..
Доброго ранку:yes2: Протестанка :ангел: ,гарних вихідних :beach::luboff::diska4::попкорн:

Знову ксерокс включила?))

Оооо,Таня з ксероксом вернулась ?

Если б не они и звонилки я бы думал что я нахрен никому не нужен в этом мире :sarcastic:
Здрасте... а карточку женчине которая делает тебя счастливым ? ? регулярно пополнять :rolleyes:
Твоя миссия длинная ишо ??:sarcastic:

Доброго ранку:yes2: Протестанка :ангел: ,гарних вихідних :beach::luboff::diska4::попкорн:
Та .... сьогодні тільки бо всю ніч дощ лупашив. Завтра знову раком:crazy:У нас знову прильот по підстанції... мабуть будемо при свічках до .....х.з.коли...як воно вже заїбало...за матюки не вибачаюсь :spiteful:

Та .... сьогодні тільки бо всю ніч дощ лупашив. Завтра знову раком:crazy:У нас знову прильот по підстанції... мабуть будемо при свічках до .....х.з.коли...як воно вже заїбало...за матюки не вибачаюсь :spiteful:
Добре що годна працювати. Тяжко, але ти :ангел: сильна. Молодець :good:

Так сади к себе глазастых ну или цыцькастых... ща от бабы выхвачу ? :sarcastic: ... их же там на окружных вроде есть немножко ??
Есть красотки:crazy: я их как вижу так спать больше не хочется?

Назад
Угорі