Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
Jusy, доки в Україні війна мені не до прогулянок і веселощів. Ще не бачив веселих чи п'яних українців в Європі....

Jusy, доки в Україні війна мені не до прогулянок і веселощів. Ще не бачив веселих чи п'яних українців в Європі....
Я тоже не хожу сейчас никуда, мне не до этого сейчас. В нас городе пьяные и веселые ходят.

Jusy, наразі між українцями обговорюємо те що депутати антидемократичні закони (обмеження свободи слова, позбавлення прав і свобод громадян) ухвалюють, щось схоже є і в диктаторських країнах.... це дуже хвилює мене, бо не в те русло пливе Україна ....
Добре закінчуємо, бо модератор спить, а як проснеться то знову мені попередження вліпить.
Гарних і спокійних вихідних.

Jusy, наразі між українцями обговорюємо те що депутати антидемократичні закони (обмеження свободи слова, позбавлення прав і свобод громадян) ухвалюють, щось схоже є і в диктаторських країнах.... це дуже хвилює мене, бо не в те русло пливе Україна ....
Добре закінчуємо, бо модератор спить, а як проснеться то знову мені попередження вліпить.
Гарних і спокійних вихідних.
Да есть такое. Я пойду спать. Приятно было с тобой пообщаться. Если что попрошу, чтобы не лепила тебе предупреждение. Приятных и хороших снов

Свобода, не гони, вона добра)) без попереджень вліпить перманент і до побачення :cool: подекуди аж занадто з деякими персонажами.

Всім бонжорно :вай:

1682568337137.webp

:rolleyes::sarcastic:

Назад
Угорі