Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я тоже не хожу сейчас никуда, мне не до этого сейчас. В нас городе пьяные и веселые ходят.Jusy, доки в Україні війна мені не до прогулянок і веселощів. Ще не бачив веселих чи п'яних українців в Європі....
Да есть такое. Я пойду спать. Приятно было с тобой пообщаться. Если что попрошу, чтобы не лепила тебе предупреждение. Приятных и хороших сновJusy, наразі між українцями обговорюємо те що депутати антидемократичні закони (обмеження свободи слова, позбавлення прав і свобод громадян) ухвалюють, щось схоже є і в диктаторських країнах.... це дуже хвилює мене, бо не в те русло пливе Україна ....
Добре закінчуємо, бо модератор спить, а як проснеться то знову мені попередження вліпить.
Гарних і спокійних вихідних.
Свобода, не гони, вона добра)) без попереджень вліпить перманент і до побаченняДобре закінчуємо, бо модератор спить, а як проснеться то знову мені попередження вліпить.

Ти мене лякаєшВсім доброго!!!?
![]()
Це лиш картинка?Ти мене лякаєш![]()
Я стараюсь???Окей.
Я теж полюбляю картинки.
![]()
Ми тільки що теж ? ?27 квітня?я включила опалення)?
Може ще снігу наміте)))![]()

От вас дождь к нам перешёл, целый идет. Только погода наладилась.27 квітня?я включила опалення)?
Може ще снігу наміте)))![]()
З ближнім треба ділитись))От вас дождь к нам перешёл, целый идет. Только погода наладилась.
Я во Франции тут +18Чого руки не в рукавичках![]()
![]()

Я во Франции тут +18
А вас всех солнышко не любит![]()