Свобода
Only read
- Дописи
- 5163
- Реакції
- 9001
- Бали
- 4515
Свобода не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти не перший в списку))

Кажу, рада тебе читатиЧе это![]()
?Кажу, рада тебе читати
В нас такі люди чемні, люблять природу, тваринок... допомагають їм
Не будеш працювати - не будеш мати?Позітівнєнько![]()
![]()
Дякую за лікбєз.Не будеш працювати - не будеш мати?
?Ану повтори ще разНе сестра Марии. Это +
?
В нас тежУтро всім???
Таак тепло))
Мда уж, дівчина серйозна, хотіла спілкування, а вам ото аби поржать?
VADYM14 де ти котік, розкажи мені про мої розумові здібності, від ранку хочу посваритися, не знаю з ким
Шо?Ану повтори ще раз
?

Спасибо, уже не хочу, в этой теме точно. Я люблю пошутить, посмеяться, если шутки не переходят на личности. Поржать с моего роста, веса, написать что я никакая, обосрать мою собаку, наверное это такой тонкий юмор, мне не понять Я здесь с весны 2020 и не помню, чтобы кто то ржал с моего веса и роста, да и вообще оскорблял меня.Мда уж, дівчина серйозна, хотіла спілкування, а вам ото аби поржать?
VADYM14 де ти котік, розкажи мені про мої розумові здібності, від ранку хочу посваритися, не знаю з ким
Вони всі тут офігівшіСпасибо, уже не хочу, в этой теме точно. Я люблю пошутить, посмеяться, если шутки не переходят на личности. Поржать с моего роста, веса, написать что я никакая, обосрать мою собаку, наверное это такой тонкий юмор, мне не понять Я здесь с весны 2020 и не помню, чтобы кто то ржал с моего веса и роста, да и вообще оскорблял меня.
Спасибо за юмор, было весело.