Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
Screenshot_2023-03-28-16-35-38-62_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
:sarcastic: :ups2:
:rolleyes:

Мда уж, дівчина серйозна, хотіла спілкування, а вам ото аби поржать?
VADYM14 де ти котік, розкажи мені про мої розумові здібності, від ранку хочу посваритися, не знаю з ким

Мда уж, дівчина серйозна, хотіла спілкування, а вам ото аби поржать?
VADYM14 де ти котік, розкажи мені про мої розумові здібності, від ранку хочу посваритися, не знаю з ким
Спасибо, уже не хочу, в этой теме точно. Я люблю пошутить, посмеяться, если шутки не переходят на личности. Поржать с моего роста, веса, написать что я никакая, обосрать мою собаку, наверное это такой тонкий юмор, мне не понять Я здесь с весны 2020 и не помню, чтобы кто то ржал с моего веса и роста, да и вообще оскорблял меня.
Спасибо за юмор, было весело.

Спасибо, уже не хочу, в этой теме точно. Я люблю пошутить, посмеяться, если шутки не переходят на личности. Поржать с моего роста, веса, написать что я никакая, обосрать мою собаку, наверное это такой тонкий юмор, мне не понять Я здесь с весны 2020 и не помню, чтобы кто то ржал с моего веса и роста, да и вообще оскорблял меня.
Спасибо за юмор, было весело.
Вони всі тут офігівші :yes2:
А насправді ви прочитали те що хотіли прочитати. Маю на увазі сприйняли чомусь всі жарти за особисте. За образи. І форумчани навіть вибачились за те чого не було зроблено навмисно. За те що ніяким чином не хотіли образити. Але вам чомусь це нанесло образу... проте це ваше право і ваше діло. Успіхів і гарного настрою.

Назад
Угорі