Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
Это ты из-за депрессии, видишь в людях плохое.
Я свою старшую дочь называю "чекушкой". Она у меня, тоже миниатюрная. Но, у нее есть чувство юмора.
И вообще, именно в этой теме форума, все дружат и никто никого не оскорбляет!
(но, под..****** - святое дело)
В людях я не вижу плохое, даже пытаюсь понять их мотивы. Чекушкой меня никто не называл раньше, именно это слово и выбисило меня. Я поняла, что это какая то лохушка. Шутить и я люблю

В людях я не вижу плохое, даже пытаюсь понять их мотивы. Чекушкой меня никто не называл раньше, именно это слово и выбисило меня. Я поняла, что это какая то лохушка. Шутить и я люблю
Есть бутылка 0,5, а есть маленькая 0.25, её и называют в народе чекушкой;)

А ты светленькая, или рак по-гороскопу?
(Это, чтобы знать рамки шуток ;) )
Работаю над собой :boast:мой психолог говорит что у меня мания величия:scratch_one-s_head:жалкий смертный раб:diablo:
45-ка удалась?

Есть бутылка 0,5, а есть маленькая 0.25, её и называют в народе чекушкой;)
Мне это слово было не знакомо. Но согласись если заменить чекушка на лохушка, то звучит обидно. Ладно, проехали

Мне это слово было не знакомо. Но согласись если заменить чекушка на лохушка, то звучит обидно. Ладно, проехали
Есть ещё дикий голубь, которого так называют, из-за звуков, что он издает
Да хрен там? ещё 24 нету,выйдет в 11 ночи
Не бережёте себя, вы Евгений...
И не то и не другое. Темненькая,телец
Ладно. Спишем на не знание языка...
В следующий раз, спроси: "Кто там?", а потом кидай гранату... ;)

Останнє редагування:
Есть ещё дикий голубь, которого так называют, из-за звуков, что он издает

Не бережёте себя, вы Евгений...

Ладно. Спишем на не знание языка...
В следующий раз, спроси: "Кто там?", а потом кидай гранату... ;)
Хорошо

?

Вівсянку з зеленим чаєм хіба ?
Окальцованна :mamba: тебе б вигнав Храпун:bb:після ранкового приготування зеленного чаю з вівсяснкою:bad:. Кава з :punish:бутербродами:dirol: А ввечері макарони по флоцьки зроби:girl_devil:
ПЕПА ??, Чорнобривка :медсестра:як бізнес :rolleyes: Пасочки робила чи не було замовлень:rolleyes:
Сьогодні читав , що на осінь можливі відключення світла, тому генератор і павербанк не :punish:продавай. Почула:rolleyes:
DIVULYA, Алмазік :очки:худати:girl_devil:бо пузо як в бегемота. Знову почала пити пиво на палатках:rolleyes:
Татьяна222, Протестантка:злая:зима закінчилась , працювати:girl_devil: з 5 і до 18. В понеділок підйом в 4 чи в 4:30:rolleyes:

Останнє редагування:
Jusy, Джусі :грудь: варенники з творогом теж люблю:good:але пельмені трохи:punish:більше. Вчись:girl_devil:порція 25штук.

Свобода, ти ніби читаєш все уважно...і всі знають,що я пиво не люблю? :punish:
І пуза не маю....а в тебе напевно точно є:sarcastic:
То тобі зріст важливіший чи платіжна система картки?
Те що в середині зріста.
Сергій 555, ваш гумор ніхто ж не обговорює.Тому раджу не провокувати конфлікт.

Останнє редагування:
Да ти прямо Куклачов. Гумор на рівні дніща.
Тобі нема покоя в житті? Чи в себе повірив?
Яким боком, відомий дресирувальник до гумору, чи до мене :ahaha:
Чи в тебе прокинулось нестримне бажання, щоб я тебе імбіцила подресирував? Так для цього, потрібно мати якийсь мозок чи інстинкт... А в тебе, навіть, інстинкту самозбереження нема...

Свобода, ти ніби читаєш все уважно...і всі знають,що я пиво не люблю? :punish:
І пуза не маю....а в тебе напевно точно є:sarcastic:

Те що в середині зріста.
Сергій 555, ваш гумор ніхто ж не обговорює.Тому раджу не провокувати конфлікт.
Мені пояснувати не потрібно. Чекушка в нього в трусах.

Назад
Угорі