Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
Всім доброго ранку!!!!?
FB_IMG_1681897861343.webp

Если коротко, то твое отношение к девушкам.
Взагалі то Україна наближається до європейських цінностей. А в Європі рівноправ'я. В нас в деяких прослойках населення ще є матріархат. В Європі такого немає.
Вділи на дівок джинси і кросовки, ще трохи і почнете гайки крутити на заводах :big_boss: . Так що у тебе два варіанти. Або почнеш качатися щоб піти працювати ,або шукай Храпуна:bb:який поведеться на твою Хрупкість і почне маслати на двох роботах.

Взагалі то Україна наближається до європейських цінностей. А в Європі рівноправ'я. В нас в деяких прослойках населення ще є матріархат. В Європі такого немає.
Вділи на дівок джинси і кросовки, ще трохи і почнете гайки крутити на заводах :big_boss: . Так що у тебе два варіанти. Або почнеш качатися щоб піти працювати ,або шукай Храпуна:bb:який поведеться на твою Хрупкість і почне маслати на двох роботах.
Вот то о чем я писала. В больших городах можно зарабатывать не только крутя гайки. Ещё есть дистанционная работа, не обязательно ехать заграницу. У меня прекрасная работа, я дизайнер. Мне не нужно искать храпуна, я сама могу себя обеспечить. Что прекрасно делаю. Могу позволить сходить в салон, пойти в ресторан, потратиться на одежду и это все за мой счет. Если тебе нравятся грубые, накачанные девушки, умеющие тягать мешки, то это не значит что другим такие тоже нравятся.

FB_IMG_1682071971304.webp

Назад
Угорі