Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10168
- Реакції
- 18510
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброе утро. Хорошего настроенияХуххдоброго ранку
Всім гарного дня ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброе утро. Хорошего настроенияХуххдоброго ранку
Всім гарного дня ??
Чи рибки насмажить?карасіків до пюрешечки? а на обід пиво з криветочками ??Всім доброго ранку!!!!?
![]()
ПривітХуххдоброго ранку
Всім гарного дня ??
.

ПривітОкальцованна
.
Наліпила мені смайлів, вот дивлюсь на тебе і пригадав нашу молодість і танці під доктора Албана
ПривітОкальцованна
.
Наліпила мені смайлів, вот дивлюсь на тебе і пригадав нашу молодість і танці під доктора Албана
то тобі 45, мені трішки менше ?45? Тогда это много чего объясняетто тобі 45, мені трішки менше ?
Одна пенсія навколо??
Весна?Одна пенсія навколо??
?Цікаво, що45? Тогда это много чего объясняет
Если коротко, то твое отношение к девушкам.Цікаво, що![]()
В мене ступолюб молодий??!!!!?
![]()
Весна?
Потягнуло на молоденьких?
Взагалі то Україна наближається до європейських цінностей. А в Європі рівноправ'я. В нас в деяких прослойках населення ще є матріархат. В Європі такого немає.Если коротко, то твое отношение к девушкам.
. Так що у тебе два варіанти. Або почнеш качатися щоб піти працювати ,або шукай Храпуна
який поведеться на твою Хрупкість і почне маслати на двох роботах.Та невже...В мене ступолюб молодий??!!!!

Вот то о чем я писала. В больших городах можно зарабатывать не только крутя гайки. Ещё есть дистанционная работа, не обязательно ехать заграницу. У меня прекрасная работа, я дизайнер. Мне не нужно искать храпуна, я сама могу себя обеспечить. Что прекрасно делаю. Могу позволить сходить в салон, пойти в ресторан, потратиться на одежду и это все за мой счет. Если тебе нравятся грубые, накачанные девушки, умеющие тягать мешки, то это не значит что другим такие тоже нравятся.Взагалі то Україна наближається до європейських цінностей. А в Європі рівноправ'я. В нас в деяких прослойках населення ще є матріархат. В Європі такого немає.
Вділи на дівок джинси і кросовки, ще трохи і почнете гайки крутити на заводах. Так що у тебе два варіанти. Або почнеш качатися щоб піти працювати ,або шукай Храпуна
який поведеться на твою Хрупкість і почне маслати на двох роботах.

Поменяла шолиВ мене ступолюб молодий??!!!!

Доброе утро
Поменяла шоли![]()

Доброе утро
Поменяла шоли![]()

Взагалі то Україна наближається до європейських цінностей. А в Європі рівноправ'я. В нас в деяких прослойках населення ще є матріархат. В Європі такого немає.
Вділи на дівок джинси і кросовки, ще трохи і почнете гайки крутити на заводах. Так що у тебе два варіанти. Або почнеш качатися щоб піти працювати ,або шукай Храпуна
який поведеться на твою Хрупкість і почне маслати на двох роботах.