Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 248K
ПЕПА ??, Чорнобривка :медсестра: гарних вихідних :punish:то тобі. Пішла :жена:спати. О 5 підйом. На :msdb:працю. І :punish:щоб :punish:виручка за суботу була не менше 12 000грн. Почула :rolleyes:

Всім доброго ранку!?
FB_IMG_1675065010545.webp

Свобода, куди я ті дрова пхати буду? :dntknw:
Макаронів купа, тушонки теж..голубці не робила)) Передумала:sarcastic:
Фізкультпривіт!
Тре було пару кацапів відловити коли вони під столицею тусовались :mosking:
Їх навіть годувати не треба)
Я можу їй вислати :sarcastic: На будь який смак :crazy:

:rolleyes: :cool: :mosking:

501x604.jpg

Та вона ж столічна фіфа... балувана :sarcastic:
якшо є буряти - гарпунь, пакуй і відправляй. Адресу в лічку скину))
І буряти і бородатіЯ ж кажу на будь який смак :sarcastic: Тільки вони свинину не їдять)) Прийдеться спеціально готувати

І буряти і бородатіЯ ж кажу на будь який смак :sarcastic: Тільки вони свинину не їдять)) Прийдеться спеціально готувати
Якраз нормас.
Пепа ж пілімєні фігачить що конвейєр... а там свиннини нєту :sarcastic:
Все. Втік, бо зараз як зайде то шото будєт ))

:confused: Вчора у місті був лютий 3.14 здець.. прилетіло на два гаражних кооператива..поранено мого товариша.відвезли до лікарні за 100 км. Бо в нас усе по пи з.дили..неиа ні рентгену ніфіга.. потім ввечері знову..в будинок прильот, зі світлом проблеми були..короче " весело" живемо

:confused: Вчора у місті був лютий 3.14 здець.. прилетіло на два гаражних кооператива..поранено мого товариша.відвезли до лікарні за 100 км. Бо в нас усе по пи з.дили..неиа ні рентгену ніфіга.. потім ввечері знову..в будинок прильот, зі світлом проблеми були..короче " весело" живемо
С*чари сутулі млять.

Дуже прикро, що в кацапсько-мовних українських містах і селах відбувається таке беззаконня :(. Виїхати не хочеш, тому терпіння пережити це з мінімальними наслідками.

Назад
Угорі