Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
От скотиняка такаУ вашій незнаю?У мене мороз)))
Пузатий?фільтруй базар))Бо ратиці видьоргну))?От скотиняка така, так щипнути ?
Горяча дівка уухх ?. Гарних вихідних. Сьогодні Морозиво з'їшПузатий?фільтруй базар))Бо ратиці видьоргну))?
В кого вихідні,а хто працює)??Горяча дівка уухх ?. Гарних вихідних. Сьогодні Морозиво з'їш![]()
І нармальний в мене характер ващєто))?
Та не буває по-іншомуІ нармальний в мене характер ващєто))?
Зла якась, заміж Вам потрібноПузатий?фільтруй базар))Бо ратиці видьоргну))?
?упустила момент,коли колектори стали свахами))Зла якась, заміж Вам потрібно![]()
Не зовсім вірно, то порада, а сваха це коли когось конкретного пропонують?упустила момент,коли колектори стали свахами))
. А вкусити можете себе за ліктик, я не ображаюся. Але ж ядовита.?а ви працюєте в газеті "Порадниця"вибачайте,запам'ятствувала))Вже ж давно за тридцять,то напевно краще без плаття))Не зовсім вірно, то порада, а сваха це коли когось конкретного пропонують. А вкусити можете себе за ліктик, я не ображаюся. Але ж ядовита.
Так в журналі, для Вас там колонку зробив. Можу взяти редактором колонки.?а ви працюєте в газеті "Порадниця"вибачайте,запам'ятствувала))Вже ж давно за тридцять,то напевно краще без плаття))

Та куди мені до такого журналу))Так в журналі, для Вас там колонку зробив. Можу взяти редактором колонки.![]()
Можем назву змінити на ПельменницяТа куди мені до такого журналу))
Не мій рівень ,нажаль)))
Краще,на Балабол)))Можем назву змінити на ПельменницяНі?
В честь колишнього?Краще,на Балабол)))

Чого причепились?В честь колишнього?![]()
Та ні, відбиваюсяЧого причепились?