Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти мене так рано не буди ?Я ж не раб)))

То він розштовхав аби ти своїх законно положених двох рабів будила ))Ти мене так рано не буди ?Я ж не раб)))

Асталось їх знайти))??То він розштовхав аби ти своїх законно положених двох рабів будила ))
Здрісті![]()
Тре було пару кацапів відловити коли вони під столицею тусовалисьАсталось їх знайти))??

Я можу їй вислатиТре було пару кацапів відловити коли вони під столицею тусовались
Їх навіть годувати не треба)
На будь який смак 
Всім доброго ранку!?
![]()

Та вона ж столічна фіфа... балуванаЯ можу їй вислатиНа будь який смак
![]()

І буряти і бородатіЯ ж кажу на будь який смак![]()
![]()
![]()
Та вона ж столічна фіфа... балувана
якшо є буряти - гарпунь, пакуй і відправляй. Адресу в лічку скину))
Тільки вони свинину не їдять)) Прийдеться спеціально готуватиЯкраз нормас.І буряти і бородатіЯ ж кажу на будь який смакТільки вони свинину не їдять)) Прийдеться спеціально готувати
Скоро мужиків собі через дію міняти на нових будете![]()
С*чари сутулі млять.Вчора у місті був лютий 3.14 здець.. прилетіло на два гаражних кооператива..поранено мого товариша.відвезли до лікарні за 100 км. Бо в нас усе по пи з.дили..неиа ні рентгену ніфіга.. потім ввечері знову..в будинок прильот, зі світлом проблеми були..короче " весело" живемо
Мож просто телефон в карти програлаProstomariia Окальцованнаде пропала
. Завагітнила, виїхала за кордон чи працюєш по 12 годин і замучена постійно
![]()
Дуже прикро, що в кацапсько-мовних українських містах і селах відбувається таке беззаконняВчора у місті був лютий 3.14 здець.. прилетіло на два гаражних кооператива..поранено мого товариша.відвезли до лікарні за 100 км. Бо в нас усе по пи з.дили..неиа ні рентгену ніфіга.. потім ввечері знову..в будинок прильот, зі світлом проблеми були..короче " весело" живемо
??Атборная))Якраз нормас.
Пепа ж пілімєні фігачить що конвейєр... а там свиннини нєту
Все. Втік, бо зараз як зайде то шото будєт ))