Жити чи не жити? Ось в чому питання...

• Автор теми Автор теми Княгиня Ольга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Княгиня Ольга

Форумчанин
Дописи
265
Реакції
382
Бали
168
Княгиня Ольга не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже стільки всього сталося, скільки було незручностей і позору від мфо і калів, хоча пройшло від першоі прострочки приблизно 4 місяця. Думка є припинити цю всю вакханалію у спосіб суіциду. Ні, ви не думайте що передумавши вішатись я знову хочу це зробити. Зробити суіцид заради того щоб всі ті люди які надзвонюють і присилають всяку фігню задумались. В них є також діти, онуки які питати не будуть чи брати ім мікрозайм на нового телефона чи на крутий лімузин. Як вам не доходить що нема чим платити на ваші проценти? Люди користувалися моментом тому що потрібно було десь взяти гроші на якісь потреби. І це не прогуляти чи пропити, а дійсно на конкретні важливі потреби. І коли сталося так що нема чим платити ви починаєте штурм? Війн нам вистачає на сьогодні, а ви ще й фінансову розпочали? Мфо продають калам наші кредити, а чому ви не пояснюєте яка ситуація з боржником? Тому що ви не хочете слухати боржника за його проблеми. Давай я відріжу собі руку чи ногу і оплачу свій кредит цим. Нирку чи ще якийсь там орган ще не вийде продати. Уже запитувала, проходила аналізи, не підходять моі органи, не молоді вони, можуть не прижитися. Тож питання: жити чи не жити? Чи допоможе коли я і ще пару таких як я напишимо прощальні листи де вкажемо усіх вас, мфо, причиною самогубства чи в майбутьньому .... Не знаю, що ж вам дає ваша жорстокість до простих людей, які заробляють по 4 тисячі грн.? Ви ж самі даєте гроші, перевіривши в кредитній історіі статус платоспроможності. І даєте пятий, десятий а то і тридцятий кредит. На до ви розраховуєте? Мфо і кали, ви читаєте форум, дайте відповідь на моі запитання щоб я змогла вас зрозуміти. На що ви розраховуєте???

Вже стільки всього сталося, скільки було незручностей і позору від мфо і калів, хоча пройшло від першоі прострочки приблизно 4 місяця. Думка є припинити цю всю вакханалію у спосіб суіциду. Ні, ви не думайте що передумавши вішатись я знову хочу це зробити. Зробити суіцид заради того щоб всі ті люди які надзвонюють і присилають всяку фігню задумались. В них є також діти, онуки які питати не будуть чи брати ім мікрозайм на нового телефона чи на крутий лімузин. Як вам не доходить що нема чим платити на ваші проценти? Люди користувалися моментом тому що потрібно було десь взяти гроші на якісь потреби. І це не прогуляти чи пропити, а дійсно на конкретні важливі потреби. І коли сталося так що нема чим платити ви починаєте штурм? Війн нам вистачає на сьогодні, а ви ще й фінансову розпочали? Мфо продають калам наші кредити, а чому ви не пояснюєте яка ситуація з боржником? Тому що ви не хочете слухати боржника за його проблеми. Давай я відріжу собі руку чи ногу і оплачу свій кредит цим. Нирку чи ще якийсь там орган ще не вийде продати. Уже запитувала, проходила аналізи, не підходять моі органи, не молоді вони, можуть не прижитися. Тож питання: жити чи не жити? Чи допоможе коли я і ще пару таких як я напишимо прощальні листи де вкажемо усіх вас, мфо, причиною самогубства чи в майбутьньому .... Не знаю, що ж вам дає ваша жорстокість до простих людей, які заробляють по 4 тисячі грн.? Ви ж самі даєте гроші, перевіривши в кредитній історіі статус платоспроможності. І даєте пятий, десятий а то і тридцятий кредит. На до ви розраховуєте? Мфо і кали, ви читаєте форум, дайте відповідь на моі запитання щоб я змогла вас зрозуміти. На що ви розраховуєте???
Я так розумію, що сьогодні якісь магнітні бурі...
Ви не одні у депресивному стані. Я сама не знаю, чим себе розрадити...
Наразі навіть слів підтримки знайти не можу...

Нужно понимать,что они беспринципные люди и набирают персонал такой же неграмотный юридически и беспринципный.Их цель одна-прибыль,а на людей и человеческие чувства им плевать с Эвереста.Нужно просто это принять как факт.НО:ни один долг,ни один кредит не стоит того,чтобы лишать себя самого ценного-жизни.А тем более долги в МФО.Они только трепатся и угрожать умеют,это я по форуму этому понял и самому легче стало-да так оно и есть по-сути.Долги рано или поздно отдадутся а жизнь не вернуть.А этим ypoдам наплевать,как я уже писал.Не ведитесь на угрозы, это все пустые слова.

Что за бред вы несёте!!!
Этим твapям все равно на все. Все, все особенно новички поймите!
Не в Каллах проблема а в самих вас!
Зачем вы их боитесь? Зачем этот страх и депрессии?
У вас других дел нет!!
Вашим детям не нужно ваше внимание?
Вашим близким легче станет?
Кредиты исчезнут?
Нет!!
Это надо пройти.
Когда рождается ребенок ему больно зделать первый вдох, но он его зделает потому что так надо!!!
Вот и вы пересильте СЕБЯ!
Потому что так надо!!!!!

Перестаньте з ними спілкуватись ! Взагалі ! Нічого від того в гірший бік не зміниться, а ось нерви собі збережете !
Ті тексти , які Вам озвучують спеціально розроблені так , щоб загнати людину в страшну депресію - і аж ніяк не розраховують звонилки на якісь домовленості.
В мене склалось таке враження коли ще з ними спілкувавася.

Когда рождается ребенок ему больно зделать первый вдох, но он его зделает потому что так надо!!!
Мотивуюче!
???

Вдихнули, видихнули...
Взяли себе в руки і пішли змінювати світ...
Тим більше, що я тут не для того, щоб розкисати, поплачусь іншим разом...)))

Я так розумію, що сьогодні якісь магнітні бурі...
Ви не одні у депресивному стані. Я сама не знаю, чим себе розрадити...
Наразі навіть слів підтримки знайти не можу...
Як варіан для вас : "Все буде добре, тільки повірте в це" .

Дурне, почекай рік, віддаш тіло і все забудеш

Княгиня Ольга, извините конечно, но я думаю им абсолютно насрать, откуда Вы возьмете деньги.

Этим твapям все равно, что вы пишите!!! Какой суицид??? Из за чего? Из за придуманных ихних процентов которые на голову не налазят??? Когда мне звонят,я вообще не нервничаю и смеюсь с них))), В суде если на то пошло, этих уп*рей можно порвать в клочья!!! Возьмите себя в руки, бахните сто грамм))), не замыкайтесь!!! Они того не стоят!!! Это же их тактика, морально убить человека,а в таком отчаянном состояние, человек на все готов!!!

Княгиня Ольга, значить так: забороняю навіть думати про таку фігню!!!!! Ніщо в світі не може перевищити в людини бажання- жити!!!! Навіть не смійте.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі