Княгиня Ольга
Форумчанин
- Дописи
- 265
- Реакції
- 382
- Бали
- 168
Княгиня Ольга не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже стільки всього сталося, скільки було незручностей і позору від мфо і калів, хоча пройшло від першоі прострочки приблизно 4 місяця. Думка є припинити цю всю вакханалію у спосіб суіциду. Ні, ви не думайте що передумавши вішатись я знову хочу це зробити. Зробити суіцид заради того щоб всі ті люди які надзвонюють і присилають всяку фігню задумались. В них є також діти, онуки які питати не будуть чи брати ім мікрозайм на нового телефона чи на крутий лімузин. Як вам не доходить що нема чим платити на ваші проценти? Люди користувалися моментом тому що потрібно було десь взяти гроші на якісь потреби. І це не прогуляти чи пропити, а дійсно на конкретні важливі потреби. І коли сталося так що нема чим платити ви починаєте штурм? Війн нам вистачає на сьогодні, а ви ще й фінансову розпочали? Мфо продають калам наші кредити, а чому ви не пояснюєте яка ситуація з боржником? Тому що ви не хочете слухати боржника за його проблеми. Давай я відріжу собі руку чи ногу і оплачу свій кредит цим. Нирку чи ще якийсь там орган ще не вийде продати. Уже запитувала, проходила аналізи, не підходять моі органи, не молоді вони, можуть не прижитися. Тож питання: жити чи не жити? Чи допоможе коли я і ще пару таких як я напишимо прощальні листи де вкажемо усіх вас, мфо, причиною самогубства чи в майбутьньому .... Не знаю, що ж вам дає ваша жорстокість до простих людей, які заробляють по 4 тисячі грн.? Ви ж самі даєте гроші, перевіривши в кредитній історіі статус платоспроможності. І даєте пятий, десятий а то і тридцятий кредит. На до ви розраховуєте? Мфо і кали, ви читаєте форум, дайте відповідь на моі запитання щоб я змогла вас зрозуміти. На що ви розраховуєте???