Жёсткий разговор с Премиум Актив (Є-гроші).

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 108
  • Перегляди Перегляди 12K
Помогите пожалуйста, сегодня такая атака на началась, они создали группу в Вайбере, и туда добавили людей которых я даже не знаю, мне начали соседи приходить звонить и говорить, что на меня накатают заяву, что делать помогите, егроши продали премиум актив

Помогите пожалуйста, сегодня такая атака на началась, они создали группу в Вайбере, и туда добавили людей которых я даже не знаю, мне начали соседи приходить звонить и говорить, что на меня накатают заяву, что делать помогите, егроши продали премиум актив
В мене також продали з Е гроші впреміум, попався адткватний чоллвік получилось норм домовитися, на віть спокійно чикали до того часу поки я сказала будуть кошти, прислали гарантійний лист, після оплати прислали довідку про закриття, але є всерівно одне але сказали що в УБКІ подають дані до 10 числа, зайшла після 10 нічого не змінилося кридит в Е гроші відкритий, написала їм знову, відпоаіли що вони нічого не знають договір закритий, хтось з таким зіштовхувався
мене також продали з Е гроші впреміум, попався адткватний чоллвік получилось норм домовитися, на віть спокійно чикали до того часу поки я сказала будуть кошти, прислали гарантійний лист, після оплати прислали довідку про закриття, але є всерівно одне але сказали що в УБКІ подають дані до 10 числа, зайшла після 10 нічого не змінилося кридит в Е гроші відкритий, написала їм знову, відпоаіли що вони нічого не знають договір закритий, хтось з таким зіштовхувався

Нормально домовитись це як?у меня тело 4500 с процентами уже 13.000 (предлагаю за 7 тис.закрыть не хотят)буду ждать лучших предложений.

Нормально домовитись це як?у меня тело 4500 с процентами уже 13.000 (предлагаю за 7 тис.закрыть не хотят)буду ждать лучших предложений.
Не хвилюйтеся в мене тіло 1500 прострочка біля 6 місяців, в повідомленях приходило що вина 7000, коли вийшла на звязок то самі придложили 5000, отморозилась, дзвонили тільки мені, через 2 тижні на 3 зійшлися, і то думаю багато, но фотку з паспортом прислали то стёмновато стало на том і зійшлися.

Меня е гроши тоже продали Премиум Активу.Ходила к юристу,сказал что они часто подают в суд.У него было дело с ними.Он написал с клиентской в нацкомфин,они признали договор недействительным,потом был суд,он выиграл.Сказал мне,не платить ничего им, подадут в суд,тогда к нему,будем идти в суд.Сказал,не парится по этому поводу.

[/QUOTE
Як на мене нічого прикольного чи класного тут нема. Сама з них погнати люблю але переходити на їх манеру спілкування уподоблятися їм не прально. Я таких от кончених матюкальників просто послугала трохи мовки попросила спілкуватись нармально як ні то порадила з мамою своєю чи з начальством так порозмовляти і поклала трубку і все. Від г**на якось мати слухати і тим більше самому їх матом крити...навіщо. Для себе зробила висновок що тільки недоразвиті дзвонілки які до купи два слова культурно звязати не можуть які бояться навіть пробувати щось впарювати людською мовою, відразу переходять на мат. А я від них далеко попереду в мовному і культурному плані. Тож хай спілкуються з собі подібними.

Всім привіт! Не знаю що робити є гроші продали мене преміум активу сьогодні прийшло смс, що я винна аж 64000 при тому що брала всього 5000, до того як продали пропонували закрити за 15000, таких коштів в мене немає, пропонувала їм 7000 відмовились( Зараз просто не знаю, що робити і де брати такі кошти, є гроші своїми погрозами, дзвінками, фотоколажами довели батьків до лікарняного ліжка, а тепер продали( Допоможіть не знаю що робити!!!

Спейн, преміум актив - це їх контора колекторів.. нічого не робити,хіба маєте лишні 64 тис.

Назад
Угорі