Щоденник Жалоба в НБУ и через 2 месяца списание долга + выплата моральной компенсации

• Автор теми Автор теми yuliia_1370
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 267
  • Перегляди Перегляди 11K
У меня особенный образец
Оффтоп
unnamed.webp

Да, узнала по фото с колажа. И да, я делала селфи каждый раз - так бывает) А ещё и сохранила скрины фото и перед уходом в просрочки все договора сохранила с личных кабинетов...
Та Вы "аферистка со стажем". Каждый раз делать новое селфи?, это ж надо до такого додуматься, а потом это ещё все заскринить перед просрочками?

Та Вы "аферистка со стажем". Каждый раз делать новое селфи?, это ж надо до такого додуматься, а потом это

Та Вы "аферистка со стажем". Каждый раз делать новое селфи?, это ж надо до такого додуматься, а потом это ещё все заскринить перед просрочками?
1. Прошу не вешать ярлыки - мне, как минимум, это не приятно.
2. И снова таки, если Вы не защитите себя, больше это никто не сделает. Вот просто интересно, а в случае суда (с моим кол-вом МФО он 100% будет) Вы себя какими фактами собираетесь защищать? Просто выписки об оплате лонгаций? Или чудо-юрист должен все "порешать"?

? А шо так можно было?
Нам не можна.Ми ж закривали рахунки в банках,перевипускали картки засвічені в МФО.А ТС нічого такого не робила.Це ж тільки в нас і вдень і вночі МФО пробували списати гроші)))?А в тс все норм.Мало того що кредит закрили,так ще й без уточнення рахунку куди відправити моральну компенсацію накидали грошенят.

2. И снова таки, если Вы не защитите себя, больше это никто не сделает. Вот просто интересно, а в случае суда (с моим кол-вом МФО он 100% будет) Вы себя какими фактами собираетесь защищать? Просто выписки об оплате лонгаций? Или чудо-юрист должен все "порешать"?
Вот захожу в ЛК, там своего фото не вижу, Тоесть доказать что это именно то фото как?)

Одне питання.Ви не змінювали картки і рахунки засвічені в МФО?Як без уточнення реквізитів вам виплатили гроші?

Нам не можна.Ми ж закривали рахунки в банках,перевипускали картки засвічені в МФО.А ТС нічого такого не робила.Це ж тільки в нас і вдень і вночі МФО пробували списати гроші)))?А в тс все норм.Мало того що кредит закрили,так ще й без уточнення рахунку куди відправити моральну компенсацію накидали грошенят.
Я,наприклад,рахунок не закривала і карту не міняла?Мож,спасло те,що тоді мфошки не такі продвинуті були в плані списання коштів,але встановлення ліміту оплати в інтернеті на той час було досить.

Я,наприклад,рахунок не закривала і карту не міняла?Мож,спасло те,що тоді мфошки не такі продвинуті були в плані списання коштів,але встановлення ліміту оплати в інтернеті на той час було досить.
Ну не знаю, насчёт списания и оперативности е воши самые продвинутые у меня были

А я закривала і змінювала.Бо тільки дурний з моїх 18 не пробував записати гроші.І знаю як заганяють в овердрафт,і як з зовсім чужої картки ,яку засвітила списують гроші.

Ну не знаю, насчёт списания и оперативности е воши самые продвинутые у меня были
Вони ніч не спали ,а суми вгадували.Тому дуже дивно,що така лояльність.Коли насправді,по темам зтирить кошти вони перші)))

Назад
Угорі