Земля Обетованная

• Автор теми Автор теми Annette
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 85K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Giallorossi, не могу сказать, что отпустило, но третью сигарету уже со смаком куру))))))) спасибо, что переживаешь деда))))
Мене теж трішки попустило,але внутрішня біль є
Post automatically merged:

Що у вас тут сталося??

Доречі, не знаю...
Аня розповідає, що в запої, через те що ми з ним не знайшли спільної мови... З чим я не можу не погодитись, позаяк я просила його, не створювати проблем Ані своїми дзвінками і не провокувати конфлікти на форумі.
Даний прецендент можу підтвердити скрінами з ЛС.
Оффтоп
Annette зверніть уввгу, що моя моральність набагато вище вашої!

Neo , якщо будете мати можливість, передайте, будь ласка, це fargo . Мені б дуже не хотілось втрачати його довіру і позитивне сприйняття!
Иииииии?

Боже, я такого даже в средней школе не помню :facepalm:

Shanti, я ему звонила, не отвечает.

Вкладення

• 0326464.webp
    0326464.webp
    15.8 Кб · Перегляди: 24
Та ну на вас. Это что ещё за старые приемы из дешёвых сериалов? Сказали А, говорите и Б.)))) Но можно отдельной темой интригу тянуть? Я серьезно подпишусь и буду ждать обновлений!)

Карапуз, а ты плохой котик. Никаких подсказок.(((

Я очень хороший котик,слишком добрый .Просто я сам ничего не знаю,но мне не интересно

Я улибыюсо но иногда если пару тройку дней не заходить,то левому человеку тут психушка ???

Хтось п'є, хтось гуляє.....

Карапуз, тогда ладно!) Как там на работе?

Да ладно...))
Мені не потрібно... Я захищаю інтереси користувачів. Не хотілося б, щоб ви спричинили схожі негаразди людям, яким втираєтесь в довіру...
Шановна! Я свідок того, що до Вас неможливо додзвонитись! Якщо це умисно, то даремно. Поводьтесь як доросла людина, будь ласка, без безглуздих обвинувачень через особисті комплекси.

Я вмиваю руки... Цей цирк поза межами здорового глузду і самоповаги.

• Подобається
Реакції: Neo
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі