Земля Обетованная

• Автор теми Автор теми Annette
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 85K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Шановна! Я свідок того, що до Вас неможливо додзвонитись! Якщо це умисно, то даремно. Поводьтесь як доросла людина, будь ласка, без безглуздих обвинувачень через особисті комплекси.

Я вмиваю руки... Цей цирк поза межами здорового глузду і самоповаги.
Полностью поддерживаю! Взрослые люди так вопросы не решают!

Приятного аппетита! Так это же сутки, как можно столько пахать?
На прошлой неделе 6 суток на спал Я ничего не делаю,валяюсь на кресте отдыхаю просто бывают нужно очень. Много не спать.))
Post automatically merged:

Ви бажаєте дізнатись???

Я думала, що усі знають... Якось, аж прикро, що вас не повідомили...

Им вже пішла до кінця і вирішила тупо всіх зацікавити?Я просто возхіщаюсь тобою?Гордість.)

Не ну правда. Утомляет уже. Давайте уже либо крестик снимем, либо трусы наденем. ((( Поговорим о чем-то другом?

Реально дорослі люди,а дуже велике значення форуму.Поводять себе як діти, образи,друзі ,наклепи.Життя таке,таке в реальності дуже часто зустрічається п тут форум.Взагалі не бачу сенсу приймати щось тут близько до серця і всьо норм)

Просто якщо це правда,а не жарт,то такий розділ як беседка треба закрити повністю.)

• Подобається
Реакції: Neo

Вкладення

• 12313131.webp
    12313131.webp
    204.7 Кб · Перегляди: 29
На прошлой неделе 6 суток на спал Я ничего не делаю,валяюсь на кресте отдыхаю просто бывают нужно очень. Много не спать.))
Post automatically merged:

Им вже пішла до кінця і вирішила тупо всіх зацікавити?Я просто возхіщаюсь тобою?Гордість.)
Пробач, не знаю твого розпорядка. Я б по шесть суток лучше спала. Відпочивай і приемного аппетиту!!!!

Саме цікаво ,що Шанті тупо знає що робить.Всіх хоче щоб у всіх мозги кіпіли.

))дрисеровка кота

Просто якщо це правда,а не жарт,то такий розділ як беседка треба закрити повністю.)
На каком основании? Пока только один человек здесь борется с ветряными мельницами, создавая бурю. И видимо только ты этим восхищаешься.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі