Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нормально, в принципе. Че там...Чудні діла твої господи...
можливо і краще ніж деякі судді яким мягко кажучи паіпатьНормально, в принципе. Че там...
Искусственный интеллект будет разбираться в дел. Жесть.
Хто знаможливо і краще ніж деякі судді яким мягко кажучи паіпать
Так це прямо шматочок раю на земліХто зна. Але ж з таким успіхом не потрібні будуть тоді і адвокати і юристи і взагалі фахівці якщо все робитиме штучний інтелект.
Ну він же еволюціонує. А прохфесор лише деградуєПисала я магістерську роботу і звісно як без штучного інтелекту, брала щось із чату. Викладач сказав саме за пункти з чату «що за єхінєя». Прийшлось видалити і залишити тільки те що з літератури
. А як сказала що брала цю інфу з чату, то взагалі відповів - я думав ти розумна
![]()
В этом случае - даможливо і краще ніж деякі судді яким мягко кажучи паіпать
То в Вашому випадку...викладач був дужеее толерантний...Писала я магістерську роботу і звісно як без штучного інтелекту, брала щось із чату. Викладач сказав саме за пункти з чату «що за єхінєя». Прийшлось видалити і залишити тільки те що з літератури
. А як сказала що брала цю інфу з чату, то взагалі відповів - я думав ти розумна
![]()
В мене з ним і так відносини нормальні не склались а ще і чат підбадьоривТо в Вашому випадку...викладач був дужеее толерантний...
Шаріюсь запитати... а як же Ви тоді обирали "керівника" своєї магістерської? Чи Ви по моєму методу " что взгреб..то и в-б"?В мене з ним і так відносини нормальні не склались а ще і чат підбадьорив
Я не обирала, в мене вибору не булоШаріюсь запитати... а як же Ви тоді обирали "керівника" своєї магістерської? Чи Ви по моєму методу " что взгреб..то и в-б"?
Здається... я зрозумів! За"остаточним" принципом....щось мені це нагадує...з моєї юності....Я не обирала, в мене вибору не було![]()
32-35... Це років?І так аж соромно. Я вивчала економіку, управління ризиками, договірне правотеж була в цьому лайні мфо. 32-35 було точно.
32-35... Це років?
Ну хоча б..це не вирок...ні, 32-35 мфо (кількість)
Років мені теж не малоНу хоча б..це не вирок...