Здається... починають приходити до здоровогу глузду.... Я вже колись..на форумі це прогнозував.

• Автор теми Автор теми рус-лан
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 673

рус-лан

✩ Premium ✩
Дописи
1183
Реакції
1035
Бали
578
рус-лан не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чудні діла твої господи...

Вкладення

• федоров.webp
    федоров.webp
    28.8 Кб · Перегляди: 778
можливо і краще ніж деякі судді яким мягко кажучи паіпать
Хто зна🤷🏻‍♀️. Але ж з таким успіхом не потрібні будуть тоді і адвокати і юристи і взагалі фахівці якщо все робитиме штучний інтелект.

Хто зна🤷🏻‍♀️. Але ж з таким успіхом не потрібні будуть тоді і адвокати і юристи і взагалі фахівці якщо все робитиме штучний інтелект.
Так це прямо шматочок раю на землі:) куди потрібно їхати, де це місце? Ще би жандармів і тцкунів також прибрали...

Писала я магістерську роботу і звісно як без штучного інтелекту, брала щось із чату. Викладач сказав саме за пункти з чату «що за єхінєя»😂. Прийшлось видалити і залишити тільки те що з літератури 👏🏼. А як сказала що брала цю інфу з чату, то взагалі відповів - я думав ти розумна 🤣🤣🤣

Писала я магістерську роботу і звісно як без штучного інтелекту, брала щось із чату. Викладач сказав саме за пункти з чату «що за єхінєя»😂. Прийшлось видалити і залишити тільки те що з літератури 👏🏼. А як сказала що брала цю інфу з чату, то взагалі відповів - я думав ти розумна 🤣🤣🤣
Ну він же еволюціонує. А прохфесор лише деградує:)

То в Вашому випадку...викладач був дужеее толерантний...

В мене з ним і так відносини нормальні не склались а ще і чат підбадьорив
Шаріюсь запитати... а як же Ви тоді обирали "керівника" своєї магістерської? Чи Ви по моєму методу " что взгреб..то и в-б"?

І так аж соромно. Я вивчала економіку, управління ризиками, договірне право🤪теж була в цьому лайні мфо. 32-35 було точно.

Назад
Угорі