Збираю інфу для звільнення працівника з роботи

• Автор теми Автор теми MFO_kak_u_vseh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 3K
атестацію він завбачливо зробив собі у минулому році
Ну, если законным способом, не получается, а судя по-его "блатам" и не получится. Обратитесь к тем, кто "попросит" его сесть на опу...
В Вашей отрасли торговли, таких "людей" хватает.
Если, это не сделаете Вы, - сделает он...

Ну, если законным способом, не получается, а судя по-его "блатам" и не получится. Обратитесь к тем, кто "попросит" его сесть на опу...
В Вашей отрасли торговли, таких "людей" хватает.
Если, это не сделаете Вы, - сделает он...
То так,але ТС хоче бути юридично готовим до можливого звернення працівника в суд.

MFO_kak_u_vseh, не думаю, что юристы форума вам помогут, они по кредитам специалисты, а не по трудовым взаимоотношениям, насколько я знаю у каждого юриста своя отрасль...

MFO_kak_u_vseh, среди форумчан есть много прекрасных педагогов, может они что подскажут? выход всегда есть, главное найти где он?
Відповідаю: чекати 3 роки))) ті варіанти, що тут понаписували.... ну смішно просто... як діти

А може йому педнавантаження збільшити до максимального? Нехай ухоркається. І відкритих уроків побільше. Колись давно працювала главбухом в ПТУ і вела основи економіки. Так наш директор міг в будь-який час припертися на заняття і заважати своїми дурними репліками.

А може йому педнавантаження збільшити до максимального? Нехай ухоркається. І відкритих уроків побільше. Колись давно працювала главбухом в ПТУ і вела основи економіки. Так наш директор міг в будь-який час припертися на заняття і заважати своїми дурними репліками.
Педнавантаження збільшити - відповідно збільшиться зарплата. Це бажання кожного вчителя))) Так собі покарання... Та й щоб комусь дати години, у когось треба їх відібрати, а це непросто, повірте. Багато років пропрацювала завучем, тому знаю, про що кажу. А пенсіонерів позбутися - це ще та забава. Ні відкриті уроки, ні закінчення строку дії контракту, ні навантаження, їх нічим не візьмеш. Мала клопіт цього року. Я поважаю вік, але всьому свій час, та часто це не донести до тих, хто вважає себе незамінним. Тому тут тільки чекати, а якщо такий клятий, як описує ТС, то і до суду готуватися.

ну, вже якщо відверто говорити, то слухайте
за його багаторічну практику на посаді директора (30 років)
він спромігся:
1. побудувати собі багато чого удома із матеріалів, які куплені за бюджетні кошти для закладу
2. неодноразово домагатися колег (інколи і старшокласниць)
3. побудувати собі імідж непереможного керівника, який може усе "порішати"
4. набрати собі купу хабарів
5. за жоден з перелічених пунктів не отримати відкритого крим. провадження
Перевести его в уборщики/дворники??

Если человек проработал годы на руководящей должности в женском коллективе, то закалка у него ещё та. Он знает всё о Ваших возможных уловках и местах, где Вы попытаетесь его прижучить.
Я смотрю на своих коллег пенсионеров. Работают потому, что пенсии не хватает. В большинстве своём очень хорошие специалисты, без проблем, когда пришлось перешли работать на компьютере.
Но эта привычка поучать, тут я согласна ТС, просто бесит.
Может у Вас есть какой то объём методической работы, которую никто не любит делать, а выполнять её нужно. Человек будет занят и меньше времени будет на вредные советы.
Рано или поздно, все мы будем пенсионерами и не думаю, что размер пенсии будет нас радовать.

Останнє редагування:
Доброго ранку усім! Мирного неба! Слава ЗСУ!!!
Сьогодні я до вас знов із питанням кадрового хар-ру.
Теоретично, якщо зараз офіційно оформлений працівник (школа) покине територію країни, які наслідки можна очікувати?
- чи перетинаються бази між собою (напр. прикордонної служби, міграційної служби, податкової та ін.)
- на перший час, якщо все буде норм, можна і отримувати з/п і бути закордоном. А потім це може випливти на поверхню?
Що порадите, панове юристи?

Теоретично, якщо зараз офіційно оформлений працівник (школа) покине територію країни, які наслідки можна очікувати?
- чи перетинаються бази між собою (напр. прикордонної служби, міграційної служби, податкової та ін.)
- на перший час, якщо все буде норм, можна і отримувати з/п і бути закордоном. А потім це може випливти на поверхню?
Доброго ранку. Мене також це цікавить. Хоча одна моя колега поїхала ще 27 лютого, а їй заплатити аванс..,. Хоча директор і не знає цього

Отсутствие работника на рабочем месте, тем более в школе, должно быть оформлено, например, вынужденный простой, отпуск и т.д. Странный Вы руководитель.
Доброго ранку. Мене також це цікавить. Хоча одна моя колега поїхала ще 27 лютого, а їй заплатити аванс..,. Хоча директор і не знає цього
Если оформлен, например вынужденный простой или отпуск, почему человек должен быть ограничен в передвижениях? Хотя и так всех ограничили, закрыв полеты.

а у Вас школи працюють?
Школи почнуть працювати дистанційно з 14.03.
Отсутствие работника на рабочем месте, тем более в школе, должно быть оформлено, например, вынужденный простой, отпуск и т.д. Странный Вы руководитель.
Ну, як вам сказати...
Частина дітей - за кордоном, частина учителів - теж.
Організувати дистанційну форму навчання - жодних перепон. Отримати заробітну плату теж.
Навіть не знаю на які закони та підзаконні акти посилатися...
Фізично приміщення школи на місці, але навіть опалення не працює.
Техпрацівники цілодобово задіяні у приготуванні м'ясних консерв для гуманітарних допомог в гарячі точки.

Школи почнуть працювати дистанційно з 14.03.

Ну, як вам сказати...
Частина дітей - за кордоном, частина учителів - теж.
Організувати дистанційну форму навчання - жодних перепон. Отримати заробітну плату теж.
Навіть не знаю на які закони та підзаконні акти посилатися...
Фізично приміщення школи на місці, але навіть опалення не працює.
Техпрацівники цілодобово задіяні у приготуванні м'ясних консерв для гуманітарних допомог в гарячі точки.
А почему приказом по гороно не оформлен простой для всех не по вине сотрудника? Дистанционное обучение-не у всех есть свет и интернет. И, если не ошибаюсь, у Вас должны быть распоряжения гороно или облоно?

Назад
Угорі