Збираю інфу для звільнення працівника з роботи

• Автор теми Автор теми MFO_kak_u_vseh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 3K
не бійтеся сімейного клану
якби боявся - на конкурс би не пішов
Якщо зазвичай від укладається на 1 рік
від 1 до 3 років
Тю, аж тепер дочитався що то школа
школа

Так ТС пишет, что вроде бы контракт "на словах".
На словах, но там срок до 2024 года. Т.е. человек работает официально я так понимаю
якби боявся - на конкурс би не пішов

від 1 до 3 років

школа
У нас на 1 год, поэтому и уточнила

На словах, но там срок до 2024 года. Т.е. человек работает официально я так понимаю
офіційно, в наказі про прийняття прописаний термін, а в трудовій - відповідний запис про прийняття на роботу

Доброго дня дорогі форумчани:bye:
Ситуація наступна:
У мене на роботі є один підлеглий (колишній керівник, пенсіонер) якого я взяв на роботу на 3 роки (за трудовим договором), а тепер про це жалкую:(
Проблем створює чимало, колектив його боїться (звичка - друга натура), на мої зауваження не реагує, поводить себе зухвало.
Який спосіб для того щоб його звільнити буде найбільш ефективним?
Маю на увазі, якщо після звільнення він подасть на мене в суд (а він подасть це 100%), щоб у мене було якнайбільше шансів його виграти.
На даний момент мені стоїть умова від вищестоячого керівництва - або я його вижену, або він (ексдиректор) своїми діями призведе до того, що нас просто закриють:dntknw:
он вакцинировался?

офіційно, в наказі про прийняття прописаний термін, а в трудовій - відповідний запис про прийняття на роботу
З цим складніше його звільнити. Але знайти привід для звільнення не проблема. Тим паче, якщо підключите батьків, вони надто активні зараз, багато бачать, багато чують

MFO_kak_u_vseh, поставьте себя на его место, как бы вы петляли, если бы вас хотели уволить, а вы на зло не хотели уходить. может, придут здравые мысли или варианты))

Ох...і дідуля?вже й я його починаю побоюватися?
он даже онлайн уроки ведет? ученики довольны как он объясняет материал? причин найти можно много, техника безопасности, охрана труда, жалобы учеников и родителей, устаревшие методы преподавания, хотя с другой стороны, если пенсия маленькая, то старается работать...

он даже онлайн уроки ведет? ученики довольны как он объясняет материал? причин найти можно много, техника безопасности, охрана труда, жалобы учеников и родителей, устаревшие методы преподавания, хотя с другой стороны, если пенсия маленькая, то старается работать...
Всі ми люди...всі хочемо їсти...але ж повинна бути та межа...яку на даний момент керівник не може вистроїти...

Наберіть на нього багато багато кредитів. Звільнити навряд чи зможете, а так хоч грошів будете мати)
важливий момент, про який я спочатку не написав:
я з ним раніше 5 років працював, спочатку вчителем, далі - заступником
потім почалися мої МФО, прострочки та інше
це була одна із причин чому я звідти звільнився (їх було немало)
ну, йому як ви вже здогадалися, колектори звонили доволі часто:girl_devil:
попрацювавши 1,5 роки у іншій організації, побачив що там - оголошено конкурс на посаду керівника (під усі вимоги я підходив)
ну от я спробував, і пройшов його

MFO_kak_u_vseh, пенсионеры лают на компы. Комп=прогресс. Ексель как вариант. Можно глубже - таблицы гугл.

На всяк пожарний напишу, що я жартую))
Я то зрозуміла, а от ТС як надумає діяти рішуче?
А нєфіг вимахуватися, тре гарно поводитися в колективі
? Колектив є колектив, іноді можна і промовчати, іноді і очі закрити

Назад
Угорі