Cherry35
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2615
- Реакції
- 5020
- Бали
- 3235
Cherry35 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Если не подписан контракт, то можноПенсионеров можно под сокращение.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Если не подписан контракт, то можноПенсионеров можно под сокращение.![]()
Так ТС пишет, что вроде бы контракт "на словах".Если не подписан контракт, то можно
якби боявся - на конкурс би не пішовне бійтеся сімейного клану
від 1 до 3 роківЯкщо зазвичай від укладається на 1 рік
школаТю, аж тепер дочитався що то школа
На словах, но там срок до 2024 года. Т.е. человек работает официально я так понимаюТак ТС пишет, что вроде бы контракт "на словах".
У нас на 1 год, поэтому и уточнилаякби боявся - на конкурс би не пішов
від 1 до 3 років
школа
офіційно, в наказі про прийняття прописаний термін, а в трудовій - відповідний запис про прийняття на роботуНа словах, но там срок до 2024 года. Т.е. человек работает официально я так понимаю
он вакцинировался?Доброго дня дорогі форумчани
Ситуація наступна:
У мене на роботі є один підлеглий (колишній керівник, пенсіонер) якого я взяв на роботу на 3 роки (за трудовим договором), а тепер про це жалкую
Проблем створює чимало, колектив його боїться (звичка - друга натура), на мої зауваження не реагує, поводить себе зухвало.
Який спосіб для того щоб його звільнити буде найбільш ефективним?
Маю на увазі, якщо після звільнення він подасть на мене в суд (а він подасть це 100%), щоб у мене було якнайбільше шансів його виграти.
На даний момент мені стоїть умова від вищестоячого керівництва - або я його вижену, або він (ексдиректор) своїми діями призведе до того, що нас просто закриють![]()
одним із перших, для нього в житті головне - грошіон вакцинировался?
Ох...і дідуля?вже й я його починаю побоюватися?одним із перших, для нього в житті головне - гроші
а тут був шанс їх втратити (відсторонення)
З цим складніше його звільнити. Але знайти привід для звільнення не проблема. Тим паче, якщо підключите батьків, вони надто активні зараз, багато бачать, багато чуютьофіційно, в наказі про прийняття прописаний термін, а в трудовій - відповідний запис про прийняття на роботу
Наберіть на нього багато багато кредитів. Звільнити навряд чи зможете, а так хоч грошів будете мати)
он даже онлайн уроки ведет? ученики довольны как он объясняет материал? причин найти можно много, техника безопасности, охрана труда, жалобы учеников и родителей, устаревшие методы преподавания, хотя с другой стороны, если пенсия маленькая, то старается работать...Ох...і дідуля?вже й я його починаю побоюватися?
Всі ми люди...всі хочемо їсти...але ж повинна бути та межа...яку на даний момент керівник не може вистроїти...он даже онлайн уроки ведет? ученики довольны как он объясняет материал? причин найти можно много, техника безопасности, охрана труда, жалобы учеников и родителей, устаревшие методы преподавания, хотя с другой стороны, если пенсия маленькая, то старается работать...
важливий момент, про який я спочатку не написав:Наберіть на нього багато багато кредитів. Звільнити навряд чи зможете, а так хоч грошів будете мати)

Бідний дідусь, я йому вже співчуваю. Скільки порад від насMFO_kak_u_vseh, підкиньте йому патрони, або наркотики)
На всяк пожарний напишу, що я жартую))Бідний дідусь, я йому вже співчуваю. Скільки порад від нас
А нєфіг вимахуватися, тре гарно поводитися в колективіБідний дідусь, я йому вже співчуваю. Скільки порад від нас
Я то зрозуміла, а от ТС як надумає діяти рішуче?На всяк пожарний напишу, що я жартую))
? Колектив є колектив, іноді можна і промовчати, іноді і очі закритиА нєфіг вимахуватися, тре гарно поводитися в колективі