заявления в полицию на МФО

• Автор теми Автор теми Veraska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 117
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я написала по образцу который на форуме. Прикрепила скрины и договор. Но еще написала заявление в полицию на ссилоан и Информ Гарант за угрозы . Мое руководство также написало заявление в полицию, после этого как то все притихло. После всех угроз и пакостей перестали просто брать трубку. Ну и пока тихо слава богу.

Короче, от кого это я не знаю. Я сегодня на работе. А в деревне я лет 15 не живу

При чем тот голова сельсавета там?

Надо позвонить на тот номер с которого прислали

Мне такое присылали КФ. Об изнасиловании моей сестры. Просили помощи.

Пр мене також сьогодні написали таку гидоту . ......У фейсбуці. Якщо видалити акаунт допоможе....Щоб ніхто не прочитав.

Я написала по образцу который на форуме. Прикрепила скрины и договор. Но еще написала заявление в полицию на ссилоан и Информ Гарант за угрозы . Мое руководство также написало заявление в полицию, после этого как то все притихло. После всех угроз и пакостей перестали просто брать трубку. Ну и пока тихо слава богу.
Спасибо.
Спасибо.

Мар'яна, удалите все соц сети, иначе будут гадить где только можно.

Ната, Тільки що видалили фейсбук....їхній запис також видалився ?

Чем больше вы будете прятаться тем больше будут доставать

Kameli, Поки виходу немає ніякого. .....хіба що самогубство.....І все вирішиться.

Мар'яна, какое самоубийство? Вы о чем? Это такие мелочи жизни и их просто надо пережить. Набирайтесь терпения и включайте режим снежинки. И все будет ок. Через месяца два вы будете смотреть на все это с улыбкой.

Kameli, Поки виходу немає ніякого. .....хіба що самогубство.....І все вирішиться.
Поки не знайшов форум, теж були погані думки...
Тепер або взагалі не буру трубку, або відповідаю по-приколу.
На роботі знають, батьки і друзі теж.
МФО зробили уже все що могли за 10 днів просрочки.
ССлоан і Егроші не отримають тепер нічого взагалі за погрози, я тільки і чекаю що почнуть погрожувати - зразу морально відпадає потреба оплатити те що взяв. Інші почну виплачувати по 1-2 в місяць - тіло +50%.
Буду писати в нацком на всіх - ще пару не буду платити у кого немає ліцензії.
Так що життя налажується і Вам того ж бажаю!

Sad0vn1k, Як це все пережити????

Sad0vn1k, Як правильно написати на них в нацком і куди?

Sad0vn1k, Як це все пережити????
Багато МФО? В мене 24, так що дзвінків *****ц як багато...
Можна сімку поміняти, щоб не звонили, всім говорити, що шахраї.
Нічого страшного немає... ну тобто точно не позбавляти через це себе життя...

Sad0vn1k, Як правильно написати на них в нацком і куди?
Тут десь + я їм ще відправляв про заборону передачі інфи третім особам Документы

У мене 15 це триндець, чим я думала коли влазила в це га....но.

Погашати менші потроху і все це пройде, а телефонувати вони будуть чим далі тим менше.
А тим хто угрожає, то не платити взагалі, щоб зрозуміли, що так не можна!

Тем чем все, я только жалею об одном что деньги брала у одних и отдавала другим а нужно было потратить на детей или на себя хоть немного

Тем чем все, я только жалею об одном что деньги брала у одних и отдавала другим а нужно было потратить на детей или на себя хоть немного
Ото ж бо і воно... знав би, то набрався і не віддавав би взагалі:diablo: а поїхав би на острови відпочивати...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі