Заява в суд, без місця реєстрації ( прописки)

• Автор теми Автор теми Takernata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Takernata

✩ Premium ✩
Дописи
3351
Реакції
10230
Бали
6000
Takernata не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуація наступна :
Є ВП від Дорошкевич (звісно порушено територіальність), арешт рахунку в моно, на якому є гроші (людина затупила, знаю)
Питання - як і куди подавати в суд (маю на увазі зараз адмінсуд), якщо боржник зараз ніде не прописаний?? Це має значення (місце реєстрації на сьогодні)?? Чи можна використати копії паспорту зроблені ще до виписки?

Ситуація наступна :
Є ВП від Дорошкевич (звісно порушено територіальність), арешт рахунку в моно, на якому є гроші (людина затупила, знаю)
Питання - як і куди подавати в суд (маю на увазі зараз адмінсуд), якщо боржник зараз ніде не прописаний?? Це має значення (місце реєстрації на сьогодні)?? Чи можна використати копії паспорту зроблені ще до виписки?
Я думаю, судье больше нехрен делать, как проверять прописку. Прокатит.

Ситуація наступна :
А хіба ВП зараз актуально зносити?

Ситуація наступна :
Сносите ИНН, снести ип не актуально, потому что если даже снесёте, то другому исполнителю отдадут ИНН и снова на Вас откроют ИП.

Сносите ИНН, снести ип не актуально, потому что если даже снесёте, то другому исполнителю отдадут ИНН и снова на Вас откроют ИП.
Я розумію, що треба ВНН, але людям потрібно швидко зняти гроші, які на рахунку.
А хіба ВП зараз актуально зносити?
Чому не актуально? Дорошкевич з Києва, людина зі Львівщини. Я щось пропустила??

Мабуть я щось пропустила...Почекай,можливо юристи підскажуть.

Ничего Вы быстро не сделаете с Долбошкевич. Она положит на всех и вся, растянув дело во времени на месяцы. :pardon:

Ничего Вы быстро не сделаете с Долбошкевич. Она положит на всех и вся, растянув дело во времени на месяцы. :pardon:
Та питання в тому, щоб не стягнула гроші за вимогою)) бо з поверненням теж потім треба гратись.
Тут хоч би призупинити вп))

Быстро уже не получится к сожалению

Та питання в тому, щоб не стягнула гроші за вимогою)) бо з поверненням теж потім треба гратись.
А кто ей мешает деньги поиметь уже, вот пока мы тут беседуем?

ВП зупиниться тільки заявою про забезпечення позову по знесенню внн.
Пробуйте зносити ВП.Всерівно нічого не втрачаєте.
Быстро уже не получится к сожалению
Чому,якщо зносити ВП,то там адмінка на протязі 10 днів розглядає справу,але чи актуально зараз цим заморочуватися не знаю,потрібно юристів питати,що там по вишкі останнім часом було,бо не слідкувала за цим.

Kiborg, Black & White, Dusha?, я все розумію, про що ви))
та питання відкрите - чи має значення наявність офіційного місця реєстрації для подачі в суд??
Чекаю коментарі юристів?

Ситуація наступна :
Доброго дня, якщо все ж таки, звертаєтесь до окружного адміністративного суду:
Стаття 25. Підсудність справ за вибором позивача
Адміністративні справи з приводу оскарження індивідуальних актів, а також дій чи бездіяльності суб’єктів владних повноважень, які прийняті (вчинені, допущені) стосовно конкретної фізичної чи юридичної особи (їх об’єднань), вирішуються за вибором позивача адміністративним судом за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем проживання (перебування, знаходження) цієї особи-позивача або адміністративним судом за місцезнаходженням відповідача, крім випадків, визначених цим Кодексом.
Якщо така особа не має місця проживання (перебування) в Україні, тоді справу вирішує адміністративний суд за місцезнаходженням відповідача.

Але, зазвичай, адміністративні суди не перевіряють місце реєстрації позивача.

Yuristo2020, дякую за відповідь.
Тобто максимум, що можна буде чекати від адмінсуду, (в разі виявлення, що немає місця реєстрації) - перенаправлення справи за місцем реєстрації відповідача?

Kiborg, Black & White, Dusha?, я все розумію, про що ви))
та питання відкрите - чи має значення наявність офіційного місця реєстрації для подачі в суд??
Чекаю коментарі юристів?
Вообще как бы не имеет. Но просто, если Вы подадите по месту регистрации своему, то Вам удобнее и быстрее будет получить бумажный вид ухвал, решений по делу. А если по месту регистрации ответчика, то ему удобнее затягивать процесс, хотя и по месту прописки истца тоже можно затягивать, но там как бы их территория, поэтому ответчику там проще немного. И всё зависит ещё какой у Вас суд. Вы же знаете, что например, некоторые киевские суды могут тянуть рассмотрение дел месяцами, а то и чуть ли не год. А в сносе ИНН это не очень хорошо, когда дело тянется год- рассмотрение дела.

Вообще как бы не имеет. Но просто, если Вы подадите по месту регистрации своему, то Вам удобнее и быстрее будет получить бумажный вид ухвал, решений по делу. А если по месту регистрации ответчика, то ему удобнее затягивать процесс, хотя и по месту прописки истца тоже можно затягивать, но там как бы их территория, поэтому ответчику там проще немного. И всё зависит ещё какой у Вас суд. Вы же знаете, что например, некоторые киевские суды могут тянуть рассмотрение дел месяцами, а то и чуть ли не год. А в сносе ИНН это не очень хорошо, когда дело тянется год- рассмотрение дела.
Питання по знесенню ВП узагалі-то ?

Дякую за відповіді❤
Питання вирішено))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі