Заява про відкликання згоди на взаємодію з третіми особами

• Автор теми Автор теми MARTA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 209
  • Перегляди Перегляди 24K
Если трогают Ваших родных, друзей, то нужно писать такие заявы, а не просто сидеть и возмущаться, начнут писать все, они будут реагировать.

ПРИКЛАД ЗАЯВИ ПРО ВІДКЛИКАННЯ ЗГОДИ НА ВЗАЄМОДІЮ З ТРЕТІМИ ОСОБАМИ

ТОВ МФО " .......»
ОГРН: 000000000000000
000000, М. Москва, вул. _______________.,
будинок_____, офіс ________ ;

Копія 1: Семенову Семен Семеновичу;
Копія 2: ІП Федоров Ф. Ф.

Від Іванова Іван Івановича,
_____________ р. н.
Адреса: 000000, _______________ обл.
р. _______________ ,вул. ______________
д. __________, кв.___________

Паспорт№ _______ : _____________
Виданий: ________________________
Дата видачі: _________________

Телефон: ________________

Договір№ : ____________
від ______________ 2018 р.

Заява на відкликання угоди про взаємодію
з третіми особами з питань повернення простроченої заборгованості

_____________ 2018р. між мною і Вашою організацією був укладений договір споживчої позики № ____________. В рамках зазначеного вище договору, згідно Додатку №1, мною було дано згоду на взаємодію з питань простроченої заборгованості з третіми особами, а саме:

• з Семеновим Семен Семеновичем по телефону _______________ (близький родич);

• і І ІП Федоров Ф. Ф. . по телефону __________________ (роботодавець);

Керуючись положенням пункту .......«Про захист прав і законних інтересів фізичних осіб при здійсненні діяльності по поверненню простроченої заборгованості», я відкликаю свою згоду на взаємодію з зазначеними вище особами, і прошу з зазначеними особами не взаємодіяти.

_____________________Арсен Мірзоян-Зимовий Пляж /
А как правильно написать, что бы они родственников и друзей не трогали?

У меня по адресу прописки заказное письмо пришло на талончике не пишет от кого! НАЦКОМ отправляєт заказным?мне по месту проживание так принесли.Вы забирали все заказные?

И мне сбросьте в личку,пожалуйста, тоже не открывается(((

Не можу відкрити скиньте в лічку
Не можу написати в ЛС.
Керівнику ПАТ «Iдея Банк»

Куницькому Р.В.

ФІпБ_________________________
Адреса___________________________.

ЗАЯВА

Я, ________________________, детально ознайомившись з текстом Закону України «Про захист персональних даних» (далі - Закон), пересвідчилася, що згода на збір та обробку персональних даних - це ДОБРОВІЛЬНЕ волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку персональних даних (ст.2 Закону). А отже, як далі свідчить ч.6 ст. 6 Закону, «НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ обробка даних про фізичну особу БЕЗ її ЗГОДИ».

Наші права на недоторканість інформації особистого характеру захищені ст.32 Конституції України, згідно з якою «не допускається збір, зберігання, використання та розповсюдження конфіденційної інформації про особистість без її згоди, крім випадків визначених законом і лише в інтересах національної безпеки, економічних благ та прав людини». Про це ж свідчить і ч.2 ст. 11 Закону України «Про інформацію». А рішення Конституційного Суду України від 20 січня 2012 року, прийняте у відповідь на запит групи депутатів про використання персональних даних, наголошує на неправомірності вимагання конфіденційної інформації про людину та використання такої інформації без її згоди.

Таким чином, підписуючи згоду, ми даємо дозвіл на широке використання відомостей про себе, бо обробка персональних даних, це не що інше, як сукупність дій, пов'язаних із збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, зміною, поновленням, адаптуванням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею, в т. ч. невідомим нам третім особам і за кордон - ст.29 Закону), знеособленням, знищенням в інформаційній (автоматизованій) системі БУДЬ-ЯКОЇ ІНФОРМАЦІЇ ПРО НАС (ст.2 Закону).

А відтак ми самі погоджуємося на збір інформації про себе через цілодобовий автоматизований наземний чи супутниковий контроль, відеоспостереження, знімання та ідентифікацію біометричних даних на різних пропускних пунктах, відстеження наших фінансових операцій через автоматизований контроль в банках і магазинах, визначення наших місцезнаходжень та переміщень через системи турнікетів, через чіпи в мобільних телефонах, чіпи в електронних документах, чіпи, імплантовані в людські тіла... Даючи згоду на зміну, адаптацію, знищення своїх персональних даних ми піддаємо себе ризику позбутися життєвонеобхідних громадянських, економічних і соціальних прав.

Оскільки Ваше підприємство вимагає надати для обробки мої персональні дані, до яких входить конфіденційна інформація про мене і не дає жодної задокументованої гарантії, завіреної печаткою та підписом керівника, що з цими даними не будуть проводитися зазначені вище маніпуляції, а також керуючись п.5 ч.2 ст.8 Закону, який надає мені право «пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних», Я НЕ ДАЮ ЗГОДИ на збір, обробку, використання моїх персональних даних.

Прошу надалі користуватися даними про мене, відомими Вашому підприємству, на основі

яких досі стягувалася оплата з мене як користувача послугами кредитування.

Надаю дозвіл передавати ці дані ВИНЯТКОВО тим особам, які задіяні у процесі прийому, обробки та передачі платежів за послуги кредитування. ЗГОДИ НА ПЕРЕДАЧУ ВІДОМОСТЕЙ ПРО МЕНЕ ІНШИМ ТРЕТІМ ОСОБАМ НЕ НАДАЮ.

З огляду на все вищевикладене

ПРОШУ:

- не примушувати мене підписувати згоду на збір і обробку моїх персональних даних, не

ущемлювати моїх законних прав, оскільки я не порушую жодного з законів України.

СВОЇ ДІЇ УЗГОДЖУЮ З РІШЕННЯМ КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ УКРАЇНИ ВІД 20 СІЧНЯ 2012 РОКУ ТА КЕРУЮСЬ ПОЛОЖЕННЯМИ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ»

Відповідь прошу надати у визначені чинним законодавством терміни за вказаною вище адресою.

Дата ____________

Підпис _______________

Таке форматування тексту зробити

Куницькому Р.В.

ЗАЯВА

Я, ________________________, детально ознайомившись з текстом Закону України «Про захист персональних даних» (далі - Закон), пересвідчилася, що згода на збір та обробку персональних даних - це ДОБРОВІЛЬНЕ волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку персональних даних (ст.2 Закону). А отже, як далі свідчить ч.6 ст. 6 Закону, «НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ обробка даних про фізичну особу БЕЗ її ЗГОДИ».

Наші права на недоторканість інформації особистого характеру захищені ст.32 Конституції України, згідно з якою «не допускається збір, зберігання, використання та розповсюдження конфіденційної інформації про особистість без її згоди, крім випадків визначених законом і лише в інтересах національної безпеки, економічних благ та прав людини». Про це ж свідчить і ч.2 ст. 11 Закону України «Про інформацію». А рішення Конституційного Суду України від 20 січня 2012 року, прийняте у відповідь на запит групи депутатів про використання персональних даних, наголошує на неправомірності вимагання конфіденційної інформації про людину та використання такої інформації без її згоди.

Таким чином, підписуючи згоду, ми даємо дозвіл на широке використання відомостей про себе, бо обробка персональних даних, це не що інше, як сукупність дій, пов'язаних із збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, зміною, поновленням, адаптуванням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею, в т. ч. невідомим нам третім особам і за кордон - ст.29 Закону), знеособленням, знищенням в інформаційній (автоматизованій) системі БУДЬ-ЯКОЇ ІНФОРМАЦІЇ ПРО НАС (ст.2 Закону).

А відтак ми самі погоджуємося на збір інформації про себе через цілодобовий автоматизований наземний чи супутниковий контроль, відеоспостереження, знімання та ідентифікацію біометричних даних на різних пропускних пунктах, відстеження наших фінансових операцій через автоматизований контроль в банках і магазинах, визначення наших місцезнаходжень та переміщень через системи турнікетів, через чіпи в мобільних телефонах, чіпи в електронних документах, чіпи, імплантовані в людські тіла... Даючи згоду на зміну, адаптацію, знищення своїх персональних даних ми піддаємо себе ризику позбутися життєвонеобхідних громадянських, економічних і соціальних прав.

Оскільки Ваше підприємство вимагає надати для обробки мої персональні дані, до яких входить конфіденційна інформація про мене і не дає жодної задокументованої гарантії, завіреної печаткою та підписом керівника, що з цими даними не будуть проводитися зазначені вище маніпуляції, а також керуючись п.5 ч.2 ст.8 Закону, який надає мені право «пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних», Я НЕ ДАЮ ЗГОДИ на збір, обробку, використання моїх персональних даних.

Прошу надалі користуватися даними про мене, відомими Вашому підприємству, на основі

Надаю дозвіл передавати ці дані ВИНЯТКОВО тим особам, які задіяні у процесі прийому, обробки та передачі платежів за послуги кредитування. ЗГОДИ НА ПЕРЕДАЧУ ВІДОМОСТЕЙ ПРО МЕНЕ ІНШИМ ТРЕТІМ ОСОБАМ НЕ НАДАЮ.

ПРОШУ:

- не примушувати мене підписувати згоду на збір і обробку моїх персональних даних, не

СВОЇ ДІЇ УЗГОДЖУЮ З РІШЕННЯМ КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ УКРАЇНИ ВІД 20 СІЧНЯ 2012 РОКУ ТА КЕРУЮСЬ ПОЛОЖЕННЯМИ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ»

Відповідь прошу надати у визначені чинним законодавством терміни за вказаною вище адресою.

Дата ____________ Підпис _______________
[/QUOTE]

подставляем законы и пишем заявы (пишем на укр.мові)

Название мфо / факторингового агентства
от Фамилии Имени Отчества
Адрес, контактный телефон

Заявление об отзыве согласия должника
на осуществление направленного на возврат его просроченной задолженности взаимодействия с третьим лицом

При оформлении кредитного договора № дата мной, Фамилией Именем Отчеством было дано согласие на осуществление банком направленного на возврат просроченной задолженности взаимодействия с третьим лицом. Я располагаю информацией о том, что сотрудники ТВО....... и действующие от его имени лица из акторингового агентства ________ осуществляют звонки по поводу моей просроченной задолженности в адрес моих знакомых, родственников и коллег (перечислить ФИО).

В пункте .. статьи ... закона «О защите прав потребителя (ищем пункт статьи) .......» предусмотрено, что клиент (должник) в любое время вправе отозвать согласие на взаимодействие с третьим лицом по поводу просроченной задолженности], сообщив об этом кредитору или лицу, действующему от его имени и (или) в его интересах, которому дано соответствующее согласие, путем направления уведомления через нотариуса или по почте заказным письмом с уведомлением о вручении либо путем вручения заявления под расписку уполномоченному лицу кредитора или лицу, действующему от его имени и (или) в его интересах. В случае получения такого уведомления кредитор и (или) лицо, действующее от его имени и (или) в его интересах, не вправе осуществлять направленное на возврат просроченной задолженности взаимодействие с третьим лицом.

В связи с изложенным,

• отзываю свое согласие на осуществление направленного на возврат просроченной задолженности взаимодействия со вторыми и третьим лицом по кредитному договору № дата, данное банку ________ ____.____.201__;
  • требую незамедлительно с момента получения данного заявления прекратить любые контакты с любыми третьими лицами, включая непосредственное взаимодействие, телефонные звонки на известный вам номер ___________, отправку почтовой корреспонденции, СМС, сообщений по электронной почте и в социальных сетях, по поводу моей просроченной задолженности перед вашим банком;
  • требую немедленно исключить телефонные номера моих знакомых, коллег и родственников из вашей базы данных и не использовать их.
При неисполнении моего законного требования намерен обратиться в нацком.... для привлечения вашей компании к административной ответственности и в суд с иском о взыскании компенсации морального вреда и всех причиненных убытков.

С уважением,
_____________ Фамилия И.О.

Только нужно статьи найти и подставить

Вот как-то так
А можна на ел. пошту їм відправити це письмо

Так я так понял,письма в МФО писать?,дак они отморозятся скажут так мол и так ничего не получали

Но ведь нам тоже приходят письма,мне звонят;Письмо получали?,я; Какое письмо?!

Скиньте і мені бо в мене теж не відкривається

Куницькому Р.В.

ЗАЯВА

ПРОШУ:

Дата ____________ Підпис _______________

Давайте как то все вместе напишем по письму и отправим . Когда все вместе это действеннее чем по одиночке

Я за , давайте всесте , можем даже встретится , кто то есть с Борщаговки ?

А что писать вместе? У каждого своя ситуация. Да и все мы при оформлении ставили галочку на обработку данных

Назад
Угорі