Заява про добровільну сплату боргу

• Автор теми Автор теми Дарья123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 156

Дарья123

Форумчанин
Дописи
251
Реакції
201
Бали
3625
Дарья123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите пожалуйста знающие люди, такой вопрос который муляет и я переживаю 😬
** проиграла суд ввс факторинг
Долго их искала, чтобы оплатить ( реально куда я только не звонила и не писала/везде мороз )
Когда нашла, то тоже особо мороз 🥶
А мне принципиально не надо открытие вп, вообщем с горем пополам я нашла юриста контактный номер, который не особо общительный, но скинул мне данные компании для оплаты, я заплатила.
Вопрос заключается в том, что:
Можно ли залить типо какую то например заяву про добровільну сплату в електронний суд с подписью кеп и додатком квитанция, чтобы суд не выдавал виконавчий лист ?
И правильно ли так делать?
Заранее спасибо за помощь

Долго их искала, чтобы оплатить ( реально куда я только не звонила и не писала/везде мороз )
А мне принципиально не надо открытие вп, вообщем с горем пополам я нашла юриста контактный номер, который не особо общительный, но скинул мне данные компании для оплаты, я заплатила.
Можно ли залить типо какую то например заяву про добровільну сплату в електронний суд с подписью кеп и додатком квитанция, чтобы суд не выдавал виконавчий лист ?
Суд не може відмовити у видачі виконавчого листа, у випадку коли рішення набрало законної. сили... тут потрібно розраховувати лише на їхню порядність, телефонуйте та нагадуйте тому "юристу", що ви вже виконали рішення суду.

Суд не може відмовити у видачі виконавчого листа, у випадку коли рішення набрало законної. сили... тут потрібно розраховувати лише на їхню порядність, телефонуйте та нагадуйте тому "юристу", що ви вже виконали рішення суду.
А они могут не давать справку об отсутствии задолженности ?
Типо ссылаться что у вас есть квитанция об оплате, ну и до свидания

Я просто не могу понять, как можно себя обезопасить после оплаты, чтоб никакому не вздумалось открыть вп

Останнє редагування:
Так подайте в ЕлСуд заяву про добровільне виконання рішення суду і все.

А они могут не давать справку об отсутствии задолженности ?
Типо ссылаться что у вас есть квитанция об оплате, ну и до свидания

Я просто не могу понять, как можно себя обезопасить после оплаты, чтоб никакому не вздумалось открыть вп
Дарино,вони за логікою не повинні звертатися за виконавчим листом, рішення суду вами (як ви запевнюєте) виконане, а що там в них голові, я в душі не.....знаю. Але намагайтеся з ними комунікувати. Знову Гарбуз? Ви дуже не погано "відпрацювали" по справі! Але "не доведено", "відсутність повних реквізитів картки" і т.п. на великий жаль в більшості випадків зараз вже не дають бажаного результату. А головне чому ви не надали свій контррозрахунок? Звичайно не факт,що це б дало результат, але потрібно "допрацьовувати" до кінця, якщо вже взялися. Є постанова ВСУ, що у разі не згоди відповідача, суд повинен самостійно перевірити чи вірно нараховані %..... але не з нашою судовою системою. Але все рівно моя повага, ви "сражались как лев против стаи гиен", але досвід одразу не з"являється.

Так подайте в ЕлСуд заяву про добровільне виконання рішення суду і все.
Не все так просто(
там в справі в ел.суді є перелік шаблонів заяв і така щоб приблизно була схожа, або просто якась універсальна-відсутня
Я к тому и создала тему, что может кто знает, или делали так ранее

Не все так просто(
там в справі в ел.суді є перелік шаблонів заяв і така щоб приблизно була схожа, або просто якась універсальна-відсутня
Я к тому и создала тему, что может кто знает, или делали так ранее
Я вибирав завжди шаблон Заяви про виконнання ухвали суду і писав там Заяву про добровільне виконання рішення суду до набрання ним законної сили. Ніколи мене не сварили і ВП не відкривали))

Я вибирав завжди шаблон Заяви про виконнання ухвали суду і писав там Заяву про добровільне виконання рішення суду до набрання ним законної сили. Ніколи мене не сварили і ВП не відкривали))
Дякую, теж спробую так

Назад
Угорі