Заработать в интернете пару тысяч грн. за сутки реально?

• Автор теми Автор теми No calls to third parties
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 267
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Це економічна термінологія.
За термінологію я зрозумів одразу. Я не зрозумів, що особисто Ви розумієте під поняттям вищої чи нижчої "якості" для дитини... І мені не важливо, кого і що Ви там слухаєте, це Ваше діло. Просто от те, що Ви сказали, базується виключно на почутому звідкись чи в цих словах присутній Ваш особистий життєвий досвід?...

За термінологію я зрозумів одразу. Я не зрозумів, що особисто Ви розумієте під поняттям вищої чи нижчої "якості" для дитини... І мені не важливо, кого і що Ви там слухаєте, це Ваше діло. Просто от те, що Ви сказали, базується виключно на почутому звідкись чи в цих словах присутній Ваш особистий життєвий досвід?...
Ага ,для нього діти які гинуть на війні то нижча каста ,бо сидячи за океаном видніше ,але таке запитання кому він там потрібен ?

Життєвий особистий досвід, бачення свого майбутнього. Я не влада, щоб мислити і говорити за суспільство.
Ага ,для нього діти які гинуть на війні то нижча каста ,бо сидячи за океаном видніше ,але таке запитання кому він там потрібен ?
До чого війна...? І океан? Проблема була і до 2022

До чого війна ???? А до того ,коли на день лунає по десять тривог ,і ти не знаєш коли прилетить ,до чого океан ? До того ! А саме проще втекти ,а взагалі то Твій вибір ...

Передивився виступи Третьякової і заключення Комаровського стосовно ії слів. Повністю погоджуюсь.
Так ви розкажіть, що там передивилися, або дайте хоча б посилання на відео. Бо щось я ніц не зрозумів щодо "дітей нижчої якості". То ж не на базарі вони купуються...

Так ви розкажіть, що там передивилися, або дайте хоча б посилання на відео. Бо щось я ніц не зрозумів щодо "дітей нижчої якості". То ж не на базарі вони купуються...
При зарплаті 45 к - можливості батьків забезпечити себе і дитину усім необхідним зростає. За 15к і нижче
- ця можливість обмежиться

Рекламу заборонено . Це буде порушення правил форуму.
третьякова знатно обісралась тоді
Це для тебе, послухай економістів і докторів наук. В підсумку ти будеш згідним

15 к. -економно, але виживеш.
Можеш звісно облаштувати сімейне життя, але дитина буде нижчої якості... Щоб задуматись про сім'ю і дітей, достойна зарплата повина бути не менше 45 тисячі гривень.
Тому, або ти створюєш сім'ю рабів без засобів на достойне існування. Або дивишся на економічеу зміну країни , очікуючи чуда.
Дети низкого качества?) я в ах#е, извините, другого слова не смогла подобрать. И по каким критериям качество детей определять?) у меня просто нет слов

При зарплаті 45 к - можливості батьків забезпечити себе і дитину усім необхідним зростає. За 15к і нижче
- ця можливість обмежиться
Ну, в моєму місті більше половини людей, одружуються, живуть, родять та помирають, при зарплаті десь в 15тис на людину. Так, є декілька заводів, де зп більша, ну і ще є багаті ойтішники, але основна маса має саме такі фінанси. І не сказав, що в нас якісь маргінали - один з самих благополучних регіонів України.

Життєвий особистий досвід, бачення свого майбутнього. Я не влада, щоб мислити і говорити за суспільство.

Вас я почув...) Але ж до чого тут влада??? І Ви не замислювались над тим, що для того, щоб дійсно побудувати СУСПІЛЬСТВО, треба спочатку стати частинкою цього СУСПІЛЬСТВА???
Особисто я сам ненавиджу ходити строєм і хором кричати якісь там гасла, але все починається от з таких, як ми з Вами. Суспільство не зверху створюється, а дуже довго, наполегливо і, звісно, не без втрат, будується самими людьми...

Дети низкого качества?) я в ах#е, извините, другого слова не смогла подобрать. И по каким критериям качество детей определять?) у меня просто нет слов
Исключительно економическая терминология.
Вас я почув...) Але ж до чого тут влада??? І Ви не замислювались над тим, що для того, щоб дійсно побудувати СУСПІЛЬСТВО, треба спочатку стати частинкою цього СУСПІЛЬСТВА???
Особисто я сам ненавиджу ходити строєм і хором кричати якісь там гасла, але все починається от з таких, як ми з Вами. Суспільство не зверху створюється, а дуже довго, наполегливо і, звісно, не без втрат, будується самими людьми...
Ні. Влада дає напрямок - Суспільство рухається цим напрямком.
Якщо влада обмежує можливості суспільства чи не змінює вектори потреби суспільства, воно деградує.
Кожен сам обирає частинкою якого суспільства він хоче бути, влада повинна сприяти щоб відсоток таких людей тільки збільшувався.

Останнє редагування:
Ні. Влада дає напрямок - Суспільство рухається цим напрямком.
Якщо влада обмежує можливості суспільства чи не змінює вектори потреби суспільства, воно деградує.
Кожен сам обирає частинкою якого суспільства він хоче бути, влада повинна сприяти щоб відсоток таких людей тільки збільшувався.
От як мене хтось може обмежити в моєму прагненні залишатись людиною???
Влада - не пастух, а ми - не вівці...
За вибір - згоден, але одне діло - прийти на готове, а інше - створити щось самостійно...

От як мене хтось може обмежити в моєму прагненні залишатись людиною???
Влада - не пастух, а ми - не вівці...
За вибір - згоден, але одне діло - прийти на готове, а інше - створити щось самостійно...
А ти спробуй ,створити . Йому видніше :dntknw:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі