Заработать в интернете пару тысяч грн. за сутки реально?

• Автор теми Автор теми No calls to third parties
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 267
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
есть предположение что в своё время они тоже со днища поднимались. так что... хз хз
Мне одному кажется что шараги это отмывочные?
Например взятки давать всяким депутаНам.
Ведь удобно давать взятку микрокредитом и потом его "простить на усмотрение компании" - все выглядит законно, фиг прикопаешься.
Идея конечно на грани бреда, но всё же имеет право на существование

Вспомнил старый анекдот.

В газетном ларьке СССР:
- "Правда" есть?
- Нет.
- А "Советский спорт"?
- Продан. Но есть "Труд" за 3 копейки.

Мне одному кажется что шараги это отмывочные?
Например взятки давать всяким депутаНам.
Ведь удобно давать взятку микрокредитом и потом его "простить на усмотрение компании" - все выглядит законно, фиг прикопаешься.
Идея конечно на грани бреда, но всё же имеет право на существование
Не думаю шо це так
Це ж портить їм банківську історію, а на такій посаді мені здається що це також перевіряється
Хоча можу й помилятися

Не думаю шо це так
Це ж портить їм банківську історію, а на такій посаді мені здається що це також перевіряється
Хоча можу й помилятися
Дык персональная акция устраивается - вам мол скидка 99% на тело и 99% на сами % :))
Счастливый случай бла бла бла

Если бы всё было так офигенно и легко вы бы вели своё ТОВ на упрощенке и не одно)
1709245933198.webp

А мені під час війни навпаки пропонували декілька раз вакансії з зп 25-28тис, але змушений сидіти на нинішній роботі з 15к зп з-за того, що тут є бронь. Звісно, це не те щоб геть мізер, на прожиття і викарабкування з мфо хватає. Та й медстраховка дозволяє фіксити різні трабли зі здоров*ям. Але на що от конкретно не хватає, так це на облаштовування свого особистого життя.

А мені під час війни навпаки пропонували декілька раз вакансії з зп 25-28тис, але змушений сидіти на нинішній роботі з 15к зп з-за того, що тут є бронь. Звісно, це не те щоб геть мізер, на прожиття і викарабкування з мфо хватає. Та й медстраховка дозволяє фіксити різні трабли зі здоров*ям. Але на що от конкретно не хватає, так це на облаштовування свого особистого життя.
Каждый сам кузнец своего счастья. Никого не интересуют детали.

Как по мне, то лучше зп 15к и бронь, чем 25-28 и без брони. Потом смените работу. Когда будет другое время. Вот только когда оно будет...
Возможно ли в интернете за день заработать больше 2 тысяч гривень без вложений?
И какие высокооплачеваемые зароботки есть?
Слишком мелко :girl_devil:
Не знаю где вы нашли разводняк, я работаю уже пару лет в сфере арбитража трафика (MediaBuyer) официально в компании и получаю хорошую зарплату

те кто ведутся на курсах то лoxи их просто разводят
Рекламируешь либо увеличители причандалов, либо крипто/форекс лохотроны, либо игорные сайты. Другого не дано. Но выгоднее всего крипто/форекс лохотроны лить. Независимо от того, работаешь на себя или в компании за зп.
Не знаю где вы нашли разводняк, я работаю уже пару лет в сфере арбитража трафика (MediaBuyer) официально в компании и получаю хорошую зарплату

те кто ведутся на курсах то лoxи их просто разводят
1000029318.webp
1000029319.webp

Зуб ставлю, что рекламируешь такое. Вопрос только в том, FB или Google, но, скорее всего, FB.

Останнє редагування:
Как по мне, то лучше зп 15к и бронь, чем 25-28 и без брони. Потом смените работу. Когда будет другое время. Вот только когда оно будет...

Слишком мелко :girl_devil:

Рекламируешь либо увеличители причандалов, либо крипто/форекс лохотроны, либо игорные сайты. Другого не дано. Но выгоднее всего крипто/форекс лохотроны лить. Независимо от того, работаешь на себя или в компании за зп.

Переглянути вкладення 149803Переглянути вкладення 149804
Зуб ставлю, что рекламируешь такое. Вопрос только в том, FB или Google, но, скорее всего, FB.
Сейчас Гембла, ФБ

15 к. -економно, але виживеш.
Можеш звісно облаштувати сімейне життя, але дитина буде нижчої якості... Щоб задуматись про сім'ю і дітей, достойна зарплата повина бути не менше 45 тисячі гривень.
Тому, або ти створюєш сім'ю рабів без засобів на достойне існування. Або дивишся на економічеу зміну країни , очікуючи чуда.

Можеш звісно облаштувати сімейне життя, але дитина буде нижчої якості... Щоб задуматись про сім'ю і дітей, достойна зарплата повина бути не менше 45 тисячі гривень.
Тому, або ти створюєш сім'ю рабів без засобів на достойне існування. Або дивишся на економічеу зміну країни , очікуючи чуда.
Це ж ким треба працювати в нас щоб заробити 45? Або так ,на скількох роботах ?)

Це ж ким треба працювати в нас щоб заробити 45? Або так ,на скількох роботах ?)
Це має бути мінімальна зарплата при теперішніму курсі. Бо стримке скорочення населення тільки пришвидшилось з 2022 року.
Якщо немає такої мінімальної зарплати, значить громадян ще трохи забагато.

Це має бути мінімальна зарплата при теперішніму курсі. Бо стримке скорочення населення тільки пришвидшилось з 2022 року.
Якщо немає такої мінімальної зарплати, значить громадян ще трохи забагато.
Чи сміятись ,чи плакати ? Хотілось багато чого сказати ,написати ,але не буду ,Вам там відніше ,але в перші дні ,я робив хлопцям ключики до С- 300 ,бо поройобували ,і запускали за допомогою молотка ,а не так давно прийшла людина і подякувала ,все .

Чи сміятись ,чи плакати ? Хотілось багато чого сказати ,написати ,але не буду ,Вам там відніше ,але в перші дні ,я робив хлопцям ключики до С- 300 ,бо поройобували ,і запускали за допомогою молотка ,а не так давно прийшла людина і подякувала ,все .
Трябо було бити у дзвони з 2000 років , по графіках сусідніх країн- тільки Україна має такі показники демографічної кризи. Але , якщо брати у світовому масштабі- Україна взірець.

Дитина нижчої якості?... Це Ви про що???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі