Запитання щодо звільнення з роботи

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K
Моя донька вагітна. Звільняється з роботи за власним бажанням...Офіційна робота.
Чи може вона вимагати за згодою двох сторін?
Чи має вона відпрацьовувати 14днів.?
І коли вона отримає розрахунок, відразу чи вдень зарплати?
Чи може вона стати на біржу праці?

По інтернету знаходила інформацію,але зрозуміла ,що нічого не зрозумію ((((((((
Хоть не по статье?

На мою думку, це все робиться щоб дочка не йшла з магазину в декрет. Якщо вона напише за згодою сторін, то зможе піти одним днем і після того здається через тиждень стати на біржу. За власним бажання -повинна відпрацювати 14 днів.

Недостача по ревизии не компенсируется индивидуально. Разбивается на всю смену либо весь штат. Это коллективная материальная ответственность
Так я і писала(можливо не так виразилась)
В понеділок все виясню
Дякую Вам всім))))

Так.є(((((
Post automatically merged:

Провели ревізію . Позавчора.В одному чеку по штрихкоду вибило один той самий товар,але з різними начинками і ціною в пару копійок різниці ,Вона не замітила.
І ось сьогодні їй сказали,що всю недостачу на неї спишуть по цій касі+по цілому магазину.
Поїду в понеділок розбиратися....((((

Життя бурлить,які там нафіг МФО!!!((((((
Это бред! исходя из этого можно повесить все кредиты форума на вас только из-за того что у вас выше репутация на форуме?
Мне кажется что она или утрирует или недоговаривает что то.

Значить має бути актовано.
Тільки, як вже було сказало, не в зошиті, а офіційним документом.
Ок,це я навіть записала))))))

Это бред! исходя из этого можно повесить все кредиты форума на вас только из-за того что у вас выше репутация на форуме?
Мне кажется что она или утрирует или недоговаривает что то.
?????

На мою думку, це все робиться щоб дочка не йшла з магазину в декрет. Якщо вона напише за згодою сторін, то зможе піти одним днем і після того здається через тиждень стати на біржу. За власним бажання -повинна відпрацювати 14 днів.
Навіть будучи вагітною,має відпрацьовувати??

Як все складно!!!

Ок,це я навіть записала))))))

?????

Як все складно!!!
Что вам не понятно? Я все доходчиво написал. Ну как руководитель без доказательства может повесить на человека недостачу за неделю, месяц или день?
Это как минимум незаконно!

Як все складно!!!
Нет такого понятия отрабатывать. По собственному желанию увольняются предупредив за 14 дней. Если сегодня написано заявление, то приказ о увольнении будет издан через 14 дней

Что вам не понятно? Я все доходчиво написал. Ну как руководитель без доказательства может повесить на человека недостачу за неделю, месяц или день?
Ось тепер зрозуміло....
В нашій країні все незаконно там де є гроші(((((
Я не зіштовхувалася з цим ніколи.
Сама, маючи 3дітей,працювала до кінця....
А тут на форумі краще спитати пораду.

Нет такого понятия отрабатывать. По собственному желанию увольняются предупредив за 14 дней. Если сегодня написано заявление, то приказ о увольнении будет издан через 14 дней
Записала)))
Але ці 14 днів рахуються робочими?

Ось тепер зрозуміло....
В нашій країні все незаконно там де є гроші(((((
Я не зіштовхувалася з цим ніколи.
Сама, маючи 3дітей,працювала до кінця....
А тут на форумі краще спитати пораду.

Записала)))
Але ці 14 днів рахуються робочими?
14 дней по графику работы. Если магазин без выходных то 14 календарных дней
Вы настроены на увольнение? Не хотите чтоб она от них шла в декрет?

14 дней по графику работы. Если магазин без выходных то 14 календарных дней
Вы настроены на увольнение? Не хотите чтоб она от них шла в декрет?
Так,ми налаштовані на звільнення
. Краще вже на біржу. Тим паче вона навчається!!
Але хотілося б з вигодою та меншими жертвами для нас.

Де ви бачили, щоб у нас щось було законно? Ось хоч нарахування по боргам мфо з комічними процентами це законно?

Просто я, я чула в себе на роботі, що зараз не треба відробляти 2 тижні, як раніше.

На неї хочуть повісити недостачу в магазині по касі. Вона не згідна. По штрихкоду вибило зовсім товар.
Рознервували добре її. Вона написала за власним бажанням. І пішла додому....
Ні!!!!! Слава Богу...
Тоді б по іншому ставила питання)))
Ну смотрите...из своего опыта работы...
Что написано в служебной инструкции магазина, если такая вообще существует? Или же в ихнем уставе о должностях и ответственности ? Тоже, думаю, мимо. Тогда она коллективная. Это, конечно же, хорошо, если вы тупо тянете домой, что ни попади. И плохо, если вы честно тянете лямку.
В моей практике были случаи, когда кассир не нес никакой ответственности даже при краже, если день работы по кассе был закрыт по нулям.
Это главное. К вашей дочери были претензии в тот день?
Был ли акт о недостаче?
Если нет, то их можно слать в лес, к оленям в отношении ее личной вины.
Сложнее с общей инвентаризацией.
Нужно знать, что записано а уставе или же в трудовом договоре.
Если нет ни единого документа об коллективщине, то тогда пусть докажут сам факт участия вашей дочери в недолетах по магазину.
Дело в том, что кассир конечно же должен дублировать взглядом монитор и пробиваемый товар, чтобы не продать телевизор по цене семечек или под другим названием.
Есть такое понятие, как ошибка кассира, но за три копейки это правило неприменимо. Или же вы возместите эту мелочь, раз так уж принципиально все.
Другое дело, что здесь, скорее всего, эти умники, понимая что дойная корова уже не вернется, решили по полной отыграться.
Смотрите...будут сильно бухтеть, можете приехать с представителями СМИ или письмо накатать. Но вы должны быть уверены, что дочь не понаподписывала там сама на себя раньше.
Пусть вспоминает.

Просто я, якщо звільниться за власним бажанням, то виплати в центрі зайнятості будуть нараховувати тільки через 3 місяці. А якщо за згодою сторін, то через 8 днів дається статус безробітної і ще через 4 дні призначається виплата.

Просто я, якщо звільниться за власним бажанням, то виплати в центрі зайнятості будуть нараховувати тільки через 3 місяці. А якщо за згодою сторін, то через 8 днів дається статус безробітної і ще через 4 дні призначається виплата.
За це дуже Дякую))!!!!!

Ну смотрите...из своего опыта работы...
Что написано в служебной инструкции магазина, если такая вообще существует? Или же в ихнем уставе о должностях и ответственности ? Тоже, думаю, мимо. Тогда она коллективная. Это, конечно же, хорошо, если вы тупо тянете домой, что ни попади. И плохо, если вы честно тянете лямку.
В моей практике были случаи, когда кассир не нес никакой ответственности даже при краже, если день работы по кассе был закрыт по нулям.
Это главное. К вашей дочери были претензии в тот день?
Был ли акт о недостаче?
Если нет, то их можно слать в лес, к оленям в отношении ее личной вины.
Сложнее с общей инвентаризацией.
Нужно знать, что записано а уставе или же в трудовом договоре.
Если нет ни единого документа об коллективщине, то тогда пусть докажут сам факт участия вашей дочери в недолетах по магазину.
Дело в том, что кассир конечно же должен дублировать взглядом монитор и пробиваемый товар, чтобы не продать телевизор по цене семечек или под другим названием.
Есть такое понятие, как ошибка кассира, но за три копейки это правило неприменимо. Или же вы возместите эту мелочь, раз так уж принципиально все.
Другое дело, что здесь, скорее всего, эти умники, понимая что дойная корова уже не вернется, решили по полной отыграться.
Смотрите...будут сильно бухтеть, можете приехать с представителями СМИ или письмо накатать. Но вы должны быть уверены, что дочь не понаподписывала там сама на себя раньше.
Пусть вспоминает.
Дякую за детальну відповідь...

Просто я, ще один нюанс з центром зайнятості - щоб мати виплату, потрібно мати мінімум пів року ( 182дні) стажу. Вам до звільнення з роботи добре було б проконсультуватись з ЦЗ хоча б в телефонному режимі.

Назад
Угорі